Japonya gezisi için öneriler

BoynuzluKitsune

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB

Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit
Gelecek yılın temmuz ayı için 3 arkadaşımla Japonya gezisi planlıyoruz. 30 gün kalacağız. Konaklama, ulaşım ve gezme konusundaki tavsiyeleriniz varsa tavsiyelerinizi beklerim. Ulaşımda JR Pass çok pahalı, yerel tren biletlerini kullanmayı düşünüyoruz. Konaklama olarak da duruma göre ya Manga Kissa'larda ya da plana göre otel odası tutacağız. Maliyetleri biz hesapladığımızda giderlerimiz 100.000TL falan tutuyor. Pasaport, uçak bileti, konaklama, ulaşım, gıda. Bu konularda bildiğiniz daha mantıklı bir yol varsa söylerseniz sevinirim. Ayrıca çok bilinmeyen ama gidin dediğiniz yerler varsa oraları da söylerseniz sevinirim.

Eğer toplam gezinin 100 bin TL tutması gibi bir şeyden bahsediyorsanız öyle bir şeyin pek mümkün olabileceğini sanmıyorum. Hele 30 gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ağustos ayında gideceğim ve 100.000 ile 30 gün geçirmek biraz fazla ütopik, biz 2 kişi 21 gün kalacağız ve şimdiden hesaplamalarımızla fiyat 150.000-200.000 tl arasına geldi, hele ki bir de orada daha çok harcama yapmak isteyeceksiniz.

Ben ağustos ayında gideceğim ve 100.000 ile 30 gün geçirmek biraz fazla ütopik, biz 2 kişi 21 gün kalacağız ve şimdiden hesaplamalarımızla fiyat 150.000-200.000 TL arasına geldi, hele ki bir de orada daha çok harcama yapmak isteyeceksiniz.

Bileti hangi siteden aldınız acaba? Bazıları ile ilgili sorun yaşayanları gördüm internette de.

Ben ağustos ayında gideceğim ve 100.000 ile 30 gün geçirmek biraz fazla ütopik, biz 2 kişi 21 gün kalacağız ve şimdiden hesaplamalarımızla fiyat 150.000-200.000 TL arasına geldi, hele ki bir de orada daha çok harcama yapmak isteyeceksiniz.

Biz daha çok yaşam giderlerinden kısıp özellikle en büyük olan gider olan uçak biletini de Çin'in hava yolu şirketinden almayı düşünüyorduk. Bir de 4 kişi olunca kalacak yerler çok daha ucuza geliyor. Çok önceden. Ucuza gelebiliyor bayağı. 30 günden ziyede 21 güne çektik. Ve ortalama 150bin bütçem var, sadece gezi için. Satın alacağım şeyler için ayrı bir bütçe tutuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı