Japonya'da yaşanır mı?

Japonya'da yaşanır mı? Artıları eksileri nelerdir?
Ekonomosi çok güçlü bir ülke ve halkı çok saygılı. Sokaklar tertemiz ve belediyeler işleri hakkıyla yapıyor. Ancak iş kültürü çok kötü çünkü işçi sınıfa karşı tutum çok katı. En yüksek depresyon oranlarından birine sahip. Bizzat gittim gördüm. Eğer kadınsanız maalesef toplumu hala çok cinsiyetçi bu yüzden sorun yaşayabilirsiniz.

Ekonomosi çok güçlü bir ülke ve halkı çok saygılı. Sokaklar tertemiz ve belediyeler işleri hakkıyla yapıyor. Ancak iş kültürü çok kötü çünkü işçi sınıfa karşı tutum çok katı. En yüksek depresyon oranlarından birine sahip. Bizzat gittim gördüm. Eğer kadınsanız maalesef toplumu hala çok cinsiyetçi bu yüzden sorun yaşayabilirsiniz.
Teşekkürler bu bilgiler işime yarayacaktır. 🦾

Yaşanır mı konusuna gelirsek turist olarak gittiğimde çok beğenmiştim ve acaba burada yaşanır mı diye düşünmüştüm ama cevabım hayır. İş şartlarınız iyiyse belirli bir süre yaşarsınız lakin toplumda asla onlara denk olamayacaksınız hep gaijin = yabancı kalırsınız. Aile kurup köklerinizi devam ettirme işi sıkıntılı Japonca okuma-yazma-konuşma bence dünyanın en zor dillerinden biri onun dışında ada ülkesi olduğu için doğal afetlere alışmanız lazım. Kültürlerine saygı duysanız bile bizim insanımızın orada yapamayacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı