WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Japonya'da yaşam nasıldır? İlla İngilizce bilmek şart mı orada iyi bir işte çalışmak için? Yani ben iyi bir Japonca'yla orada iş bulabilir miyim?
Kanka Japonya videolarını izle japonların hiç biri ingilizce bilmiyor %5'i fln konuşabiliyor düzgün. Şimdi gelcek biri japonlar akıllı ingilizce biliyorlar fln çok biliyor ise japonya'ya gitsin görsün. Gittim gördüm japonca bilmiyorsan anlaşmak aşırı zor. Aynı eminönünde yabancı birine kapalı çarşıyı tarif etmek gibi right and left fln öyle anlaşıyorlar bizimle. Çok sıkıntı ama japonca bilirsen orda krallar gibi yaşarsın.Japonya'da yaşam nasıldır? İlla İngilizce bilmek şart mı orada iyi bir işte çalışmak için? Yani ben iyi bir Japonca'yla orada iş bulabilir miyim?
Japonya'da yaşam nasıldır? İlla İngilizce bilmek şart mı orada iyi bir işte çalışmak için? Yani ben iyi bir Japonca'yla orada iş bulabilir miyim?
Bu durum sonradan vatandaşlık alan kişiler içinde geçerli mi?Diyelim ki her şeyi hallettin ve bir şekilde oraya gittin. Hızlı ve Öfkeli 3'te ki yabancı olayını kesin yaşarsın bunu bil. Sosyal olarak olmasa bile polis orada yabancı insanların hakkını savunmuyor. Kandırılsan, dolandırılsan, bir eşyan veya aracın çalınsa onları unut. Polis kendi vatandaşı olmadığı için pek umursamıyor sadece geçiştiriyor bilgin olsun (isitsnai durumlar olabilir)
Bu durum sonradan vatandaşlık alan kişiler içinde geçerli mi?
Bu dediğiniz durum Kore'de ve ya Çin'de de geçerli mi?Evet japonic diye bir YouTuber'ı takip ediyordum ve vatandaşlığı var o Japonya'nın artı ve eksilerini anlatıyor onu bulup izleyebilirsin. Bu sebepten Hollanda'ya taşındı. Adamın GTR'ı yakuza tarafından dolandırılarak alındı. Bilkent mezunu adam saf biride değil. Düşün onu bile dolandırdılarsa. Stresten bayağı saçı bile döküldü adamın.
Çin'de daha çok hissedersiniz. Babam iş için gidiyordu herkes muhtemelen omzunuzdan aşağıda olacak çok göze batarsınız. Kore'de de ırkçılık olduğunu söyleyen bi kaç bloger vardı. Kore hakkında pek bilgim yok.Bu dediğiniz durum Kore'de ve ya Çin'de de geçerli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.