Japonya'dan 1050 TL'ye RX580 Almak

mertroid

Hectopat
Yer
Sapporo
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bugün Japonya'ya giriş yaptım ve direkt büyük bir PC parçası satan mağazaya girdim. Bir de ne göreyim MSI RX580 Gaming X 8GB modeli 33000 yen ve son 3 tane kalmış.(Komisyonla beraber 1050TL'ye geliyor.) Yanımda para yoktu o kadar yarına 3'ünü de ayırttım gidip alacağım ancak sorum şu bu fiyata değer mi. Mağazada da limit var kişi başı Nvidia'lardan tek AMD'lerden 2 ekran kartı alabiliyoruz. Ben de eşimle beraber gittiğim için 1 kartı da onun üzerinden alacağım. Ayrıca ASRock H110 pro BTC+ adlı anakartı da bugün direkt olarak 15000 yen'e satın aldım. (480TL civarı.) Sizce fiyatlar nasıl iyi yapmış mıyım? Madencilik yapıyordum zaten laptopta ancak rig kuracağım, sizce telafi eder mi?
Anakart linki: ASRock > H110 Pro BTC+ paketinde 3 güç kaynağı girişi ile mining için ekstra güç yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zaten normal zcash olsun ethereum olsun onları kazmıyorum genel olarak yeni çıkan altcoinleri kazıyorum. Yeni yayınlandıkları zaman da haliyle hashrate çok düşük oluyor ve çok rahat kazılıyor. 1 günde tek GTX 1060 ile kazarak ve airdroba farklı hesaplar ile katılarak 930 TL kazanmıştım. Önemli nokta takip edebilmek altcoinleri. Altcoinler için sormuştum bu soruyu.

Peki bu kazandığın 900 TL kesintiler ve elektrik ücreti hariç mi?

Laptopta yaptım bu işi laptobumun şarj aleti 180watt buda günde 2 tl yapar onun dışında kazdığım ve airdrop aldığım coinleri yobitte bitcoin karşılığı sattım litecoine çevirdim ve koinimden litecoin olarak sattım ve 910 küsür tl hesabıma yattı
Edit:Kartları tax free olarak almış bulunmaktayım yani daha da ucuza geldi yardımcı olan herkese teşekkürler

Kartları al ve burada sat veya kullan. 3 kartla bu işe girilmez. Fiyatları güzel.
Farklı teknoloji merkezlerinden 9 tane daha aldım karttan, aldığım anakart toplam 12 kart destekliyor bende 12 ye tamamladım kartları kartların 9 tanesi rx 580 3 tanesi GTX 1070 bu şekilde mining e girmeyi düşünüyorum.

Hay maşallah. Canavar hazır olunca mutlaka görmek isteriz. Çok iyi fiyata almışsın ve gayette makul anakart fiyatı. GTX 1070 bende mevcut. Genelde ZCash üzerinde 340 sol değerlerini gördüm. Kar edemez isen eğer sana tavsiyem Türkiye' de bu kartları satman olacaktır. Emin ol çok rahat kar edersin.

3 Eylül'de dönüyorum Türkiye'ye, döndüğüm zaman kuracağım sistemi. İşlemci olarak ucuz olduğu için G3930 aldım umarım sorun yaşatmaz. PSU yu Türkiye'den alacağım, malum uçakta problem olabilir. Ancak elektrik bayağı maliyetli olacak gibi umarım iyi bir kar edebilirim. Kurunca inceleme yapmayı düşünüyorum zaten.

@mertroid hocam sizin Asrock anakartınıza baktım. Ancak anakartın üzerinde ne işe yaradığını anlamadığım iki molex slotu ve 1 SATA slotu var. Onlar ne işe yarıyor? Nereye takılıyor?

Son düzenleme:
2 molex girişi PCI-E slotlarına daha fazla güç sağlamak için. Ekstra olan SATA girişi ise sanırım M2 SSD için. SATA konusunda bilgim yok tahmin yürüttüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…