Spino Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Merhaba ben Japonya'dan kargo ile beraber 30 euro altında figür almak istiyorum. Zenmarket'ten almayı planlıyorum. Acaba son yasalardan sonra hala alınabiliyor mu? Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Merhaba ben Japonya'dan kargo ile beraber 30 euro altında figür almak istiyorum. Zenmarket'ten almayı planlıyorum. Acaba son yasalardan sonra hala alınabiliyor mu? Bilen varsa yardimci olabilir mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 17 Temmuz 2025 Evet, ürün + kargo 30 Euro'nun altındaysa alabiliyorsunuz gümrüğe takılmadan. T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr
Evet, ürün + kargo 30 Euro'nun altındaysa alabiliyorsunuz gümrüğe takılmadan. T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.699 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #2 Evet, ürün + kargo 30 Euro'nun altındaysa alabiliyorsunuz gümrüğe takılmadan. T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, ürün + kargo 30 Euro'nun altındaysa alabiliyorsunuz gümrüğe takılmadan. T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr
KS KS Spino Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Evet, ürün + kargo 30 Euro'nun altındaysa alabiliyorsunuz gümrüğe takılmadan. T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hani bu temsilci gibi olaylar gelmişti, ondan sordum. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Evet, ürün + kargo 30 Euro'nun altındaysa alabiliyorsunuz gümrüğe takılmadan. T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hani bu temsilci gibi olaylar gelmişti, ondan sordum.