CikiBavyer
Megapat

Son düzenleyen: Moderatör: 

Her üründe vergi olduğunu biliyorum 2 Ürün satın aldım ürünlerin toplam değeri 3491 Yen yani 21-22 Euro civarı. Buna rağmen bana 30 euro'yu geçiyor diye sms geliyor.Her üründe vergi var. 27 Euroyu geçerse müşavir tutup kallavi bir vergi ödersin. Şimdi AB dışından gelen için %60 vergi ödeyeceksin.
Ürünlerin faturasını ibraz edersen sıkıntı olmaz yoksa diğer türlü uğraşırsın. Gümrük hizmetleriyle konuş gidip faturasını göster ürünü al.Her üründe vergi olduğunu biliyorum 2 Ürün satın aldım ürünlerin toplam değeri 3491 Yen yani 21-22 Euro civarı. Buna rağmen bana 30 euro'yu geçiyor diye sms geliyor.
12:30'dan beri arıyorum ilk sıraya geliyorum daha sonrasında "Hat Meşgul" diyorlarÜrünlerin faturasını ibraz edersen sıkıntı olmaz yoksa diğer türlü uğraşırsın. Gümrük hizmetleriyle konuş gidip faturasını göster ürünü al.
Her üründe vergi olduğunu biliyorum 2 ürün satın aldım ürünlerin toplam değeri 3491 yen yani 21-22 euro civarı. Buna rağmen bana 30 Euro'yu geçiyor diye SMS geliyor.
İyide bu vergi işi sadece ürünler için değil mi? Sitenin aldığı komisyonla ne alakası var onu anlamıyorumToplam 4391 yen ödemişsiniz. Her şey dahil 27 euro geçmemeli.
İyi de bu vergi işi sadece ürünler için değil mi? Sitenin aldığı komisyonla ne alakası var onu anlamıyorum.
Onu biliyorum sitenin kendine aldığı komisyon bile sayılıyorsa böyle işin..... En kötü koşulda ne yapılabilir iade vb. durumu olur mu veya ürünleri nasıl alabilirm. beyanname vermeniz gerekmektedir falan diyor.Kargo ücreti bile dahil diye biliyorum.
Onu biliyorum sitenin kendine aldığı komisyon bile sayılıyorsa böyle işin... En kötü koşulda ne yapılabilir iade vb. durumu olur mu veya ürünleri nasıl alabilirm. Beyanname vermeniz gerekmektedir falan diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.