Japonya'dan iPhone 16 Pro alınır mı?

Hamit Dokuyucu

Hectopat
Selam arkadaşlar,

Japonya 16 Pro almayı düşünüyorum, açtırmadan bir süre kullanacağım sadece.

Avrupa veya Amerika modelleriyle arasında kullanımı etkileyecek farklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,

Japonya 16 Pro almayı düşünüyorum, açtırmadan bir süre kullanacağım sadece.

Avrupa veya Amerika modelleriyle arasında kullanımı etkileyecek farklar var mı?

Japonya cihazı 16 Pro Max kullanıyorum. Cihazı aldığınızda kurulumunu yaparken bölgeyi Türkiye seçip kurun. Japonya olarak aktif ederseniz Kamera'da deklanşör sesini kapatamıyorsunuz.

Hocam bende yurt dışı iPhone almak istiyorum. 8 ay (4+4) kullanıp son 4 ayda çift telefon taşıyıp hotspot üzerinden kullanmayı düşünüyorum. 1 Ocak 2025'te telefon tekrar kullanıma açılıyor mu? Açılıyorsa bunun için bir işlem yapmamıza gerek var mı? E simden fiziksele nasıl geçerim tekrar. Bu konularda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Hocam bende yurt dışı iPhone almak istiyorum. 8 ay (4+4) kullanıp son 4 ayda çift telefon taşıyıp hotspot üzerinden kullanmayı düşünüyorum. 1 Ocak 2025'te telefon tekrar kullanıma açılıyor mu? Açılıyorsa bunun için bir işlem yapmamıza gerek var mı? E simden fiziksele nasıl geçerim tekrar. Bu konularda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Şimdi şöyle telefonlar açıldı ve bunun için işlem yapmana gerek yok. E simi de şöyle aktif edebilirsin bir yöntem var ben bunu bilmiyorum fiziksel simi e simmiş gibi kullanabiliyorsun. Çünkü e SIM çoğu zaman şebeke vermiyor ve satın alma ücretin boşa gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı