O zaman ya dilenecek ya da borçÇalışma izni almadan öyle bir şey mümkün değil.Çalışma izni de kaç ayda ne şartlar ile anca veriyorlar
O zaman ya dilenecek ya da borçÇalışma izni almadan öyle bir şey mümkün değil.Çalışma izni de kaç ayda ne şartlar ile anca veriyorlar
Çin aktarmalı mı oluyor hep yoksa bu uçak öyle mi denk geldi?Yapacağım 24 şubatta gideceğim 9 gün + 2 gün uçak ( 14 saat uçak 18 saat Çin ). Bayağı bütçeli gideceğim ( az para ) o yüzden detaylı anlatırım + bende kız arkadaşımla gidiyorum.
Çin aktarmalı mı oluyor hep yoksa bu uçak öyle mi denk geldi?
Aktarmasız uçaklar 25-30kdan aşağı yok, ben uçağı git gel 17k ya aldım.
Git gel 17 k ya nasıl oldu bro anlatır mısın eyvallah şimdiden.
Yolunuz açık olsun hocam. Disneyland gibi bir alan var mutlaka denemelisiniz bir sürü Harry Potter figürü ve Star Wars karakterleriyle dolu harika bir eğlence merkezi.
Yapacağım 24 şubatta gideceğim 9 gün + 2 gün uçak ( 14 saat uçak 18 saat Çin ). Bayağı bütçeli gideceğim ( az para ) o yüzden detaylı anlatırım + bende kız arkadaşımla gidiyorum.
Çinde yaklaşık 8 saat beklemiştim o havaalanından dışarı çıkamıyoruz ufacık yer 1 market var 3-5 giyim yeri hediyeliş eşya yeri var saçma sapan bir yerdi sevmemiştim hiç onun dışında Dil sıkıntısı neredeyse hiç olmuyor japonyada bence bir restorantta işaret ederek istediğini alıyorsun ing bilmiyorlarsa ve inatla japonya konuşuyorlar hep çok komik oluyordu adam konuşuyor biz anlamıyoruzHocam merhaba dil sıkıntısı var mı acaba Japonya'ya gidince kontrollerde falan benim de guangzhou aktarmalı ucusum var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.