Yapacağım 24 şubatta gideceğim 9 gün + 2 gün uçak ( 14 saat uçak 18 saat Çin ). Bayağı bütçeli gideceğim ( az para ) o yüzden detaylı anlatırım + bende kız arkadaşımla gidiyorum.
Yolunuz açık olsun hocam. Disneyland gibi bir alan var mutlaka denemelisiniz bir sürü Harry Potter figürü ve Star Wars karakterleriyle dolu harika bir eğlence merkezi.
Tabii ki bayağı bir bakmak gerekiyor hangi tarihler arası var diye, şu an mesela 24 şubat - 6 Mart arası osaka git gel 17200 TL trip.com da. Skyscannerdan ve Google flightstan ayrıca bakmak gerekiyor.
Şu an en ucuz havayolu China southern airlines.
Yolunuz açık olsun hocam. Disneyland gibi bir alan var mutlaka denemelisiniz bir sürü Harry Potter figürü ve Star Wars karakterleriyle dolu harika bir eğlence merkezi.
Yapacağım 24 şubatta gideceğim 9 gün + 2 gün uçak ( 14 saat uçak 18 saat Çin ). Bayağı bütçeli gideceğim ( az para ) o yüzden detaylı anlatırım + bende kız arkadaşımla gidiyorum.
Çinde yaklaşık 8 saat beklemiştim o havaalanından dışarı çıkamıyoruz ufacık yer 1 market var 3-5 giyim yeri hediyeliş eşya yeri var saçma sapan bir yerdi sevmemiştim hiç onun dışında Dil sıkıntısı neredeyse hiç olmuyor japonyada bence bir restorantta işaret ederek istediğini alıyorsun ing bilmiyorlarsa ve inatla japonya konuşuyorlar hep çok komik oluyordu adam konuşuyor biz anlamıyoruz ama öyle sorun olcak gibi bir iletişimsizlik yok.