Japonya'ya gitmek mi üniversite sınavına hazırlanmak mı?

En iyisi JLPT'ye kendinizin hazırlanması. Kanji öğrenmek için Kanji Study uygulamasını, Kana öğrenmek içinse Gojuon'u öğrenmeniz yeterli. Sözlük olarak ise Takoboto'yu öneririm. Gramer içinse YouTube kanalı olarak Tamatama Japonca kanalını öneririm. Kurs olarak ultra düşük bir ücrete sahip yer var. Ankara'da Dikmen köyünde (Or-An kısmında) Panora AVM'nin karşısında Türk-Japon Vakfı bulunuyor. Kısıtlı bir kontenjanı var fakat kurumun itibarı çok yüksek (Japonya Prensesi gibi önemli kişiler bizzat oraya geldi ve Kyoto Valiliği gibi devlet kurumları tarafından tanınıyor ve işbirlikleri var). Kanji çalışmak içinse Genkō yōshi (Genkouyoushi) defter almak yerine PDF olarak layoutunu spiralli defter halinde çıkartmanızı öneririm.

Ben olsam Japonya'ya giderdim. Burada lisans bölümü mezun olacağına orada ön lisans mezunu ol. Kat kat daha iyidir.

Japonyaya gidip para kazanmaya baslamak daha mantikli. 2 yillik PC programciliginda ogrenecegin her seyi tek basina ogrenebilirsin. Bu baglamda Japonya kesinlikle gitmelisin.

Bu konuda bayağı araştırma yaptım maalesef haklısınız fazla belli olmasa da gerçekten ırkçı bir ülke.

Olduğum şehirde maalesef Japonca kursu veren hiçbir yer yok bende Online kurs almayı düşünüyorum artı olarak mobil uygulamalar kullanıyorum. Ama dediğin kanalları ve uygulamaların hepsini deneyeceğim. Çok teşekkürler.

Direk Japonya veya imkan var ise Avrupa dil okulu.

Direk Japonya veya imkan var ise Avrupa dil okulu.

Avrupa'da dil okulunu da düşündüm. Ama çalışma izni veren birkaç ülke var o da günlük harçığımı zor çıkarıyor. Ayrıca 3 veya 6 aylık dil okulundan sonra Avrupa çalışma vizesi verir mi bilmiyorum vizeler çok fazla reddediliyor diye biliyorum.

Japonya'ya gidin bir görün derim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…