Çözüldü .jar uzantılı dosyalar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
Minecraft için Forge indirim indirilen dosya şu şekilde;

Java kurulu değil kur öyle aç diyecek olursanız Java zaten kurulu.

Dosyalardan Java'yı bulup Java ile aç diyecek olursanız o şekilde açtığımda 1 saniyelik CMD ekranı gözüküp geri kapanıyor.

Çözüm
Jar a sağ Click yapıp birlikte açdan Java var mı yoksa progam seçme ksımından Java'yı seçin.
Bunu denediğimi belirtmiştim.
Dosyalardan Java'yı bulup Java ile aç diyecek olursanız o şekilde açtığımda 1 saniyelik CMD ekranı gözüküp geri kapanıyor.

Jarfix diye bir program varmış onu indiriyorum deneyip geri dönüş yapacağım.

Bu konuda @bonz hocamın attığı linkteki jarfix programı sorunsuz şekilde çalıştırdı uzantıları.
Java'yı silip yükliyebilirsinz.

cmd yi downloand konumuna getir sonra
java -jar dosyaadı.jar bunu yaz

Artı -1 Eksi
Jar a sağ Click yapıp birlikte açdan Java var mı yoksa progam seçme ksımından Java'yı seçin.

Bunu denediğimi belirtmiştim.

Jarfix diye bir program varmış onu indiriyorum deneyip geri dönüş yapacağım.

Bu konuda @bonz hocamın attığı linkteki jarfix programı sorunsuz şekilde çalıştırdı uzantıları.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…