Jasmine dizisi izlenir mi?

Arkadaşlar geçen gün böyle bir dizi buldum güzele benziyor. Oyuncu galiba Sihirli Annem dizisinde de oynuyordu. Oradan tanıyorum. Arkadaşlarla konuşurken bu dizinin ismini duydum çok güzel izle falan dediler. Sizce başlanır mı? Hikayesi hakkında hiçbir fikrim yok. Ha bu arada güzelse ailemle izlemeyi düşünüyorum, +18 sahneler var mı? Olmazsa çok iyi olur.
Aileniz ile izlemeniz daha uygun olacaktır izlediğm sahnelerde hiç +18 sahne görmedim

Keske devam etseymis, tabii Türkler bu kadar kaliteli bir dizi gorunce cekemeyip kaldirtmislar.

1766330959380.png

Saka maka daha once hiç kesit dahi gormemistim. Konuyu gorunce bir bakayim dedim. 2. dakika ile cinsellik basladi. Hani insan utanir, kabul etmez boyle bir şeyi. Ya da eger boyle bir şeye istegi varsa turuncu sitede baslar.

Keske devam etseymis, tabii Türkler bu kadar kaliteli bir dizi gorunce cekemeyip kaldirtmislar.

Eki Görüntüle 2626212

Saka maka daha once hiç kesit dahi gormemistim. Konuyu gorunce bir bakayim dedim. 2. dakika ile cinsellik basladi. Hani insan utanir, kabul etmez boyle bir şeyi. Ya da eger boyle bir şeye istegi varsa turuncu sitede baslar.
Asıl çektikleri için kaldırılmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı