1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 31 Temmuz 2019 #1 İki sınıfımız olsun birisi a birisi b. Ben a sınıfındaki değişkene b sınıfından nasıl erişebilirim? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.
İki sınıfımız olsun birisi a birisi b. Ben a sınıfındaki değişkene b sınıfından nasıl erişebilirim? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.750 Makaleler 1 Çözümler 81 31 Temmuz 2019 #2 Java:Panoya kopyala A aSinifi = new A(); B bSinifi = new B(); Degisken d = a.getDegisken(); class A{ private Degisken d; //getter & setter } Son düzenleme: 31 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
Java:Panoya kopyala A aSinifi = new A(); B bSinifi = new B(); Degisken d = a.getDegisken(); class A{ private Degisken d; //getter & setter }
KS KS 1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 31 Temmuz 2019 #3 bitwise dedi: Java:Panoya kopyala A aSinifi = new A(); B bSinifi = new B(); Degisken d = a.getDegisken(); class A{ private Degisken d; //getter & setter } Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çok işime yarıyacak. Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Java:Panoya kopyala A aSinifi = new A(); B bSinifi = new B(); Degisken d = a.getDegisken(); class A{ private Degisken d; //getter & setter } Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çok işime yarıyacak.