J JEDOGANYA Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 14 17 Şubat 2023 #1 Bilgisayarıma Java 16.0.2 kuruyorum fakat kurduğum zaman başlat kısmına Java yazıyorum ama çıkmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Bilgisayarıma Java 16.0.2 kuruyorum fakat kurduğum zaman başlat kısmına Java yazıyorum ama çıkmıyor. Yardım edebilir misiniz?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Şubat 2023 #2 JEDOGANYA dedi: Bilgisayarıma Java 16.0.2 kuruyorum fakat kurduğum zaman başlat kısmına Java yazıyorum ama çıkmıyor. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Java arka planda çalışan bir yazılımdır arayüzü olmaz exe dosyasıda yoktur. O sebeple aramada çıkmaz. Artı 0 Eksi
JEDOGANYA dedi: Bilgisayarıma Java 16.0.2 kuruyorum fakat kurduğum zaman başlat kısmına Java yazıyorum ama çıkmıyor. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Java arka planda çalışan bir yazılımdır arayüzü olmaz exe dosyasıda yoktur. O sebeple aramada çıkmaz.
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 17 Şubat 2023 #3 zeki1981 dedi: Java arka planda çalışan bir yazılımdır arayüzü olmaz exe dosyasıda yoktur. O sebeple aramada çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten MC açmaktan başka bir işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Java arka planda çalışan bir yazılımdır arayüzü olmaz exe dosyasıda yoktur. O sebeple aramada çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten MC açmaktan başka bir işe yaramıyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Şubat 2023 #4 489483 dedi: Zaten MC açmaktan başka bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Standart ev kullanıcılarının pek işine yaramaz ama maliye ve gib in tüm yazılımları Java ile çalışıyor. Muhasebecilerin olmazsa olmazıdır. Artı 0 Eksi
489483 dedi: Zaten MC açmaktan başka bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Standart ev kullanıcılarının pek işine yaramaz ama maliye ve gib in tüm yazılımları Java ile çalışıyor. Muhasebecilerin olmazsa olmazıdır.
KS KS J JEDOGANYA Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 14 17 Şubat 2023 #5 zeki1981 dedi: Java arka planda çalışan bir yazılımdır arayüzü olmaz exe dosyasıda yoktur. O sebeple aramada çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Configure Java diye çıkması lazım değil mi? MC de oynarken sağ üstte Java kısmı var ben bilgisayarımda Java'yı değiştirsem bile orada hep aynı kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Java arka planda çalışan bir yazılımdır arayüzü olmaz exe dosyasıda yoktur. O sebeple aramada çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Configure Java diye çıkması lazım değil mi? MC de oynarken sağ üstte Java kısmı var ben bilgisayarımda Java'yı değiştirsem bile orada hep aynı kalıyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Şubat 2023 #6 JEDOGANYA dedi: Configure Java diye çıkması lazım değil mi? MC de oynarken sağ üstte Java kısmı var ben bilgisayarımda Java'yı değiştirsem bile orada hep aynı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmaya bilir orada gördüünüzde logo olabilir. Ama denetim masasında Java'nın ayar ikonu vardır. Artı 0 Eksi
JEDOGANYA dedi: Configure Java diye çıkması lazım değil mi? MC de oynarken sağ üstte Java kısmı var ben bilgisayarımda Java'yı değiştirsem bile orada hep aynı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmaya bilir orada gördüünüzde logo olabilir. Ama denetim masasında Java'nın ayar ikonu vardır.