S Soru soran bir kullanıcı Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 5 19 Nisan 2019 #1 Yeni bilgisayar aldım. AMD Ryzen tabanlı Nvidia RTX 2060 ekran kartı var. Sistemde 1 TB sata SSD var. Bu bilgisayara java kurarsam bilgisayar yavaşlar/zararı olur mu?
Yeni bilgisayar aldım. AMD Ryzen tabanlı Nvidia RTX 2060 ekran kartı var. Sistemde 1 TB sata SSD var. Bu bilgisayara java kurarsam bilgisayar yavaşlar/zararı olur mu?
Çözüm Recep Baltaş 19 Nisan 2019 26318 dedi: Java güvenlik açığı olan bir yazılımdır. Eğer herhangi bir yazılım için gerek yoksa indirmeni önermem. Ne için kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Güvenlik açıkları sürekli kapatılmakta. Sorun teşkil etmeyecektir.
26318 dedi: Java güvenlik açığı olan bir yazılımdır. Eğer herhangi bir yazılım için gerek yoksa indirmeni önermem. Ne için kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Güvenlik açıkları sürekli kapatılmakta. Sorun teşkil etmeyecektir.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 19 Nisan 2019 #11 Java sadece oyunlar için mi gerekli? Yani internette gezinirken bazı sayfalar için gerekli değil midir? Artı 0 Eksi
Java sadece oyunlar için mi gerekli? Yani internette gezinirken bazı sayfalar için gerekli değil midir?
KS KS S Soru soran bir kullanıcı Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 5 19 Nisan 2019 #12 Hepinize teşekkür ederim. Beni aydınlattınız. İyi günler. Artı 0 Eksi
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Mart 2021 #13 Soru soran bir kullanıcı dedi: JDK nedir? Ücretsiz Java Yazılımını İndir bu linkteki javayı indireceğim. Genişletmek için tıkla... İcerisinde compiler, debugger, çeşitli diğer gerekli dosyaları ve JRE'yi barındırır. Artı 0 Eksi
Soru soran bir kullanıcı dedi: JDK nedir? Ücretsiz Java Yazılımını İndir bu linkteki javayı indireceğim. Genişletmek için tıkla... İcerisinde compiler, debugger, çeşitli diğer gerekli dosyaları ve JRE'yi barındırır.