Applebey89
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
- Meslek
- Yazılım Geliştirici
Java'ya başladım ve CMD'den javac komutunu yazmam gerekiyor kursumun bir noktasında. Fakat değişken hatasının bir türlü önüne geçemedim. IDE ve Java sürümü dahil her şey güncel sorun ne? Ve ne yapabilirim acaba? Bilgili hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.
Üst kısımdaki OneDrive yazan yerin altındaki path kısmında ise yazan şey şunlar: "java_home C:\program Files\Java\jdk1.8.0_202\bin;";"JAVA_HOME C:\program Files\Java\jdk1.8.0_202\bin;";%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps;C:\Users\ANIL\AppData\Local\Programs\Microsoft vs Code\bin;C:\Program Files\Java\jdk-9.0.4\bin;C:\Program Files\Java\jre-9.0.4\bin;%IntelliJ IDEA%;C:\Users\ANIL\Desktop;C:\Program Files\Java\jdk-21\bin;C:\Program Files\Java\jre-9.0.4\bin;C:\Program Files\Java\jdk-11\bin;C:\Program Files\Java\jdk-9.0.4\bin
fakat CMD'ye javac yazdığımda ise aldığım hata bu:
Sorunun çözümü için yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.
Üst kısımdaki OneDrive yazan yerin altındaki path kısmında ise yazan şey şunlar: "java_home C:\program Files\Java\jdk1.8.0_202\bin;";"JAVA_HOME C:\program Files\Java\jdk1.8.0_202\bin;";%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps;C:\Users\ANIL\AppData\Local\Programs\Microsoft vs Code\bin;C:\Program Files\Java\jdk-9.0.4\bin;C:\Program Files\Java\jre-9.0.4\bin;%IntelliJ IDEA%;C:\Users\ANIL\Desktop;C:\Program Files\Java\jdk-21\bin;C:\Program Files\Java\jre-9.0.4\bin;C:\Program Files\Java\jdk-11\bin;C:\Program Files\Java\jdk-9.0.4\bin
fakat CMD'ye javac yazdığımda ise aldığım hata bu:
Sorunun çözümü için yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.