Java Discord Bot Kütüphanesi (KCommando)

316332

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
722
Çözümler
9
Yer
127.0.0.1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
kcommando.png

quality.png
build.png

Java dilinde Discord botu yapanlar veya yapmak isteyenler bilir ki Java'da bot yapmak Javascript'te yapmaya göre daha uğraştırıcıdır. Statik bir dilde dinamikliğin neden önemli olduğunu hissetmenize neden olur. Özellikle basit bir şeyler yapmak istiyorsanız bu uğraşa girmek yerine JS ile yapmak üzere işe koyulacağınızı tahmin edebiliyorum.

Ben Java yazmaktan zevk aldığım için bu gereksinimi Java'da ortadan kaldırabilmek üzere bir JDA ve Javacord ile tamamen entegreli olan bir bot kütüphanesi geliştirdim. Çevremden aldığım tüm önerileri de birleştirdim ve ortaya gayet güzel ve tatlı bir kütüphane çıktı. Kotlin gibi JVM'de çalışan dilleri de destekleyen kütüphanemi Maven veya Gradle ile projenize dahil edip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kütüphaneye eklenmesini istediğiniz şeyleri ister buradan, ister blog girdisinden, isterseniz de GitHub üzerinden ulaştırabilirsiniz.

Kütüphane kullanımı ve detaylı anlatımı için blog sayfasına bakabilirsiniz. GitHub deposuna gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı