Çözüldü Java kurulum dosyası açılıyor ancak çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hüseyin havadar

Hectopat
Minecraft için technic Launcher indirdim. Uygulama Java runtime environment 1.8.0-1.8.0_999 istiyor ve Java'nın sitesine yönlendirip jre dosyası indirtiyor. Ancak çevrim içi ve çevrim dışı sürümleri de denediğim halde Jre'lerin hiçbiri yönetici izni sağladıktan sonra açılmıyor. Ne yapmalıyım? İndirdiğim dosyalar: JRE-8U351-Windows-X64, JRE-8U351-Windows-i586, JRE-8U351-Windows-i586-iftw.

Minecraft için technic Launcher indirdim. Uygulama Java runtime environment 1.8.0-1.8.0_999 istiyor ve Java'nın sitesine yönlendirip jre dosyası indirtiyor. Ancak çevrim içi ve çevrim dışı sürümleri de denediğim halde Jre'lerin hiçbiri yönetici izni sağladıktan sonra açılmıyor. Ne yapmalıyım? İndirdiğim dosyalar: JRE-8U351-Windows-X64, JRE-8U351-Windows-i586, JRE-8U351-Windows-i586-iftw.
Daha eski bir sürüm de deneyebilirsiniz.

@hüseyin havadar

Buna ek olarak acaba Java var mı diye kontrol etmek için uninstall tool kullandım. No Java detected yazıyor ancak bir sistem penceresi gelip "Launcher.exe" bulunamadı diyor. Bir tane de jdk dosyası indirdim belki olur diyerek kurulum sonrası "Next steps" butonuna basınca aynı şekilde "Launcher.exe" ve ek olarak "wallpaper64" "wallpaper32" bulunamadı diyor. Bunlar Wallpaper Engine uygulamasına ait ve ne alakaysa ona refarans veriyor Java.

Teşekkür ederim bu hemen açıldı ve 1.8.0'e yükselttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı