thEddie Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 34 14 Temmuz 2021 #1 Java'nın kendi sitesinden setuplarını indirdim. Ama setuplar açılmamaktadır. Setup'ı açarken herhangi bir hata/bildirim vermiyor. Windows 10 Pro kullanıyorum, bunun bir çözümü var mı?
Java'nın kendi sitesinden setuplarını indirdim. Ama setuplar açılmamaktadır. Setup'ı açarken herhangi bir hata/bildirim vermiyor. Windows 10 Pro kullanıyorum, bunun bir çözümü var mı?
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #2 Setup bozuk olabilir mi? Artı 0 Eksi
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 14 Temmuz 2021 #3 ensarinho dedi: Hata ne? Genişletmek için tıkla... Tepki vermemesi. Hiçbir hata almıyorum diyor. Yani tepki vermiyor. Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözemedim. Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Hata ne? Genişletmek için tıkla... Tepki vermemesi. Hiçbir hata almıyorum diyor. Yani tepki vermiyor. Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözemedim.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #4 aydos dedi: Tepki vermemesi. Hiçbir hata almıyorum diyor. Yani tepki vermiyor. Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Düzenledim mesajı. Artı 0 Eksi
aydos dedi: Tepki vermemesi. Hiçbir hata almıyorum diyor. Yani tepki vermiyor. Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Düzenledim mesajı.
KS KS thEddie Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 34 14 Temmuz 2021 #5 ensarinho dedi: Setup bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum orijinal siteden indirdim. Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Setup bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum orijinal siteden indirdim.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #6 thEddie dedi: Sanmıyorum orijinal siteden indirdim. Genişletmek için tıkla... PC kaç bit? Artı 0 Eksi
KS KS thEddie Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 34 14 Temmuz 2021 #7 ensarinho dedi: PC kaç bit? Genişletmek için tıkla... 64 bit idi şuan bilgisayarı kapat aç yaptım açılma ekranında takılı kalıyor yalvarırım yardım edin Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: PC kaç bit? Genişletmek için tıkla... 64 bit idi şuan bilgisayarı kapat aç yaptım açılma ekranında takılı kalıyor yalvarırım yardım edin
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #8 thEddie dedi: 64 bit idi şuan bilgisayarı kapat aç yaptım açılma ekranında takılı kalıyor yalvarırım yardım edin Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle. thEddie dedi: 64 bit idi şuan bilgisayarı kapat aç yaptım açılma ekranında takılı kalıyor yalvarırım yardım edin Genişletmek için tıkla... Virüs var galiba. Artı 0 Eksi
thEddie dedi: 64 bit idi şuan bilgisayarı kapat aç yaptım açılma ekranında takılı kalıyor yalvarırım yardım edin Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle. thEddie dedi: 64 bit idi şuan bilgisayarı kapat aç yaptım açılma ekranında takılı kalıyor yalvarırım yardım edin Genişletmek için tıkla... Virüs var galiba.
KS KS thEddie Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 34 14 Temmuz 2021 #9 ensarinho dedi: Biraz daha bekle. Virüs var galiba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar onarımını denedim ekranıma geldi ama kabul etmedi bir sorunu format atıyorum şu an Artı 0 Eksi
ensarinho dedi: Biraz daha bekle. Virüs var galiba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar onarımını denedim ekranıma geldi ama kabul etmedi bir sorunu format atıyorum şu an