SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 7 Şubat 2022 #1 Intellij IDEA ile Minecraft Forge için kod yazıyorum. Test ederken sorunsuz çalışıyor. Dışa aktardıktan sonra sunucuya modu ekleyince bu hatayı veriyor. Java:Panoya kopyala Player.sendMessage(new TextComponentString(ChatFormatting.BLUE + "[Info] " + ChatFormatting.WHITE + Msg));
Intellij IDEA ile Minecraft Forge için kod yazıyorum. Test ederken sorunsuz çalışıyor. Dışa aktardıktan sonra sunucuya modu ekleyince bu hatayı veriyor. Java:Panoya kopyala Player.sendMessage(new TextComponentString(ChatFormatting.BLUE + "[Info] " + ChatFormatting.WHITE + Msg));
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #2 Lütfen modunuz içine kullandığınız dış kütüphaneyi ekleyerek derlemeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 8 Şubat 2022 #3 coa3 dedi: Lütfen modunuz içine kullandığınız dış kütüphaneyi ekleyerek derlemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bu kod kütüphanenin içinde olması lazım. Çünkü dışarıdan kütüphane eklemedim. Minecraft'ın kendi sisteminde var. Artı 0 Eksi
coa3 dedi: Lütfen modunuz içine kullandığınız dış kütüphaneyi ekleyerek derlemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bu kod kütüphanenin içinde olması lazım. Çünkü dışarıdan kütüphane eklemedim. Minecraft'ın kendi sisteminde var.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 Hangi Minecraft sürümü için mod hazırlıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Şubat 2022 #5 coa3 dedi: Hangi Minecraft sürümü için mod hazırlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1.12.2 Artı 0 Eksi