Arkadaşlar ikisinden birini öğrenmek istiyorum. Java mı C# mı? Modül olarak bol olan hangisi?
C++ optimize etmezsen eğer C# daha iyi verim verir.Ne yapmak istiyorsun ?
Android tarafı için java lazım, Masaüstü için C# daha iyi. Java ile de masaüstü geliştirirsin ama pek tercih edilmiyor genelde kurumsal firmalarda veya devlet dairelerinde ki programlarda ben java kullanıldığını gördüm. Sebebi platformdan bağımsız olması sanırım. Ben C++ öğreniyorum örnek vereyim hem işletim sistemine yakın şeyler yapabilmek hemde Unreal Engine ile kendi çapımda oyunlar tasarlamak için.
Ne amaçla öğrenmek istediğinize bağlı hocam.Arkadaşlar ikisinden birini öğrenmek istiyorum. Java mı C# mı? Modül olarak bol olan hangisi?
Eğer ilk defa kodlamaya başlayacaksanız Java, C# başlangıç için zor gelebilir. Aslında şu daha bol diyemeyiz, ikisinin kullanıldığı platformlarda farklı ama Java daha çok işlev görüyor bence.
En geniş standart kütüphaneye sahip dillerin öncüsü diyebiliriz. Harici kütüphanelerde ise paket yönetimi ve kullanımı gayet kolay. Zaten zibil tane paket var githubda.Yok yeni başlamıyorum. Peki Java da kütüphane bolluğu nasıl.
En geniş standart kütüphaneye sahip dillerin öncüsü diyebiliriz. Harici kütüphanelerde ise paket yönetimi ve kullanımı gayet kolay. Zaten zibil tane paket var GitHub'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.