bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.678 Makaleler 1 Çözümler 81 21 Ocak 2024 #11 glex99 dedi: Kotlin icin kaynak onerebilir misiniz sifirdan baslamak icin sonra Android App gelistirmek istiyorum İngilizce veya Türkçe fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kotlin Docs | Kotlin kotlinlang.org STD lib API -> kotlin-stdlib - Kotlin Programming Language
glex99 dedi: Kotlin icin kaynak onerebilir misiniz sifirdan baslamak icin sonra Android App gelistirmek istiyorum İngilizce veya Türkçe fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kotlin Docs | Kotlin kotlinlang.org STD lib API -> kotlin-stdlib - Kotlin Programming Language
glex99 Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #12 bitwise dedi: Kotlin Docs | Kotlin kotlinlang.org Std lib API -> kotlin-stdlib - Kotlin Programming Language Genişletmek için tıkla... Direk Kotlin ile basliyorum o zaman Java'yi bilmeden. bitwise dedi: Kotlin Docs | Kotlin kotlinlang.org Std lib API -> kotlin-stdlib - Kotlin Programming Language Genişletmek için tıkla... Bitirdim simdi ne yapmaliyim yardimci olur musunuz rahatsizlik verdiysem ozur dilerim. Son düzenleme: 5 Şubat 2024
bitwise dedi: Kotlin Docs | Kotlin kotlinlang.org Std lib API -> kotlin-stdlib - Kotlin Programming Language Genişletmek için tıkla... Direk Kotlin ile basliyorum o zaman Java'yi bilmeden. bitwise dedi: Kotlin Docs | Kotlin kotlinlang.org Std lib API -> kotlin-stdlib - Kotlin Programming Language Genişletmek için tıkla... Bitirdim simdi ne yapmaliyim yardimci olur musunuz rahatsizlik verdiysem ozur dilerim.