Java Minecraft oynayacak arkadaş nasıl bulunur?

Arkadaşım ben Max 2-3 kişiyle oynamak istiyorum Discord YouTuber falan uğraşmak istemiyorum.
Tamam, zaten discord kapatıldığı için o kadar aktif değil sesli sohbetlerde Max 6-7 kişi takılıyor. Sen ne olsun istiyorsun onuda anlayamadım bir öneride bulunuyorum denemeden etmeden yok olmaz diyorsun. Yani biriyle arkadaş olmak istiyorsan öyle durduğun yerde arkadaş olamazsın kimseyle, eyleme geçmen gerek. Madem eyleme geçmeyeceksin forumda konu açmanın bir anlamı yok. Neyse dahada umrumda değil ne yaparsan yap.

Arkadaşım ben Max 2-3 kişiyle oynamak istiyorum Discord YouTuber falan uğraşmak istemiyorum.
Kankam sende her şeye uğraşamam diyorsun olmaz ki böyle. Mecbur uğraşman lazım yerinde oturunca kimse sana gel oynayalım demeyecek arkaşların dışında onlarında bilgisayarı yokmuş. Tek başına oyna o zaman.

Java oynuyorum, sürüm 1.18 üstü olursa daha iyi.
gel 1.21.5

Java oynuyorum, sürüm 1.18 üstü olursa daha iyi.
gel 1.21.5

Kankam sende her şeye uğraşamam diyorsun olmaz ki böyle. Mecbur uğraşman lazım yerinde oturunca kimse sana gel oynayalım
Kankam sende her şeye uğraşamam diyorsun olmaz ki böyle. Mecbur uğraşman lazım yerinde oturunca kimse sana gel oynayalım demeyecek arkaşların dışında onlarında bilgisayarı yokmuş. Tek başına oyna o zaman.

kanka arkadas olalımmı

Eee sende herşeye hayır diyorsun discordda büyük Youtuberların sunucularında sesli sohbetde takılan bir sürü insan var. Onlara gir o zaman
arkadas olalımmı

ark olalımmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı