Java öğrenerek Java oyunların kodu değiştirilebilir mi?

Dediğim gibi Java öğrenip Minecraft Java edition kodlarını değiştirebilir miyim? Neden diye sorarsanız speedrunner olacağım da sadece enderpearl şansını vb şeyleri artıracağım yani.

Dream datapacki kullanın hocam hileyle oynayacaksanız zaten sizin yaptığınızda hile bir değişiklik yok yani

Dediğim gibi Java öğrenip Minecraft Java edition kodlarını değiştirebilir miyim? Neden diye sorarsanız speedrunner olacağım da sadece enderpearl şansını vb şeyleri artıracağım yani.

Hocam hile yapmanız imkansız speedrun gibi bir siteye gönderecekseniz oyunun dosyalarını videonun milisaniyesine kadar inceliyorlar. Zaten bu speedrun olmuyor hile oluyor.

Bir de moderasyon nasıl onayladı birazdan yok şu yok bu diye konuyu kilitler.
Moderasyon niye onaylamasın? Kurallara aykırı ne var? Her gördüğünüz saçma konuya şunu yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Moderasyon senin konunu onaylamasa başka konu açıp olay çıkarırsın, hesap sorarsın. Konu sahibinden ne üstünlüğün var?

Moderasyon niye onaylamasın? Kurallara aykırı ne var? Her gördüğünüz saçma konuya şunu yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Moderasyon senin konunu onaylamasa başka konu açıp olay çıkarırsın, hesap sorarsın. Konu sahibinden ne üstünlüğün var?
Ben bu tarz konular açtığımda onaylanmıyor ama.
Geçen gün daha serverda nasıl X-Ray kullanılır diye konu açtım. Aynı mantık o da hile bu da hile.

Ben bu tarz konular açtığımda onaylanmıyor ama.
Geçen gün daha serverda nasıl X-Ray kullanılır diye konu açtım. Aynı mantık, o da hile bu da hile.
Sizinki çok oyunculu bir yerde hile. Burada daha hile olduğunu bile idrak edemeyen birinin konusu var. Yaptığı şey tanım gereği speedrun bile olmaz.

Minecraft'ın sadece byte kodlarını görebilirsin. Byte kodundan da ne yazıldığını anlayamazsın. Byte kodu çeviren uygulamalar vardı galiba bi' şeyler görmüştüm onunla alakalı ama net hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı