Java ve Minecraft FPS ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 10
Şimdi launcher hiç açılmıyor direkt bu hata çıkıyo.

Hiç açmıyo.
Hocam arkadaş ne yaptırdı bilmiyorum ama denetim masasından java ile ilgili her şeyi kaldırın. Ondan sonra girmek istediğiniz sürümü Launcher üzerinden indirin. İndirdikten sonra optifine.net linkine gidin ve orada ki sürümünüzün optifine'ı bulup yükleyin ve kurun.

[eğer yine olmazsa titan launcher kullanmanı öneririm.]

Şimdi Launcher hiç açılmıyor direkt bu hata çıkıyor.

Hiç açmıyor.

Sil yine kur bir de şuradan sil %appdata% yaz Minecraft klasörünü sil geri yükle sonra geri yükle
1665300965419.png

Hocam arkadaş ne yaptırdı bilmiyorum ama denetim masasından java ile ilgili her şeyi kaldırın. Ondan sonra girmek istediğiniz sürümü Launcher üzerinden indirin. İndirdikten sonra optifine.net linkine gidin ve orada ki sürümünüzün optifine'ı bulup yükleyin ve kurun.

Java olmadan nası indiricem sürümü ?

Sil yine kur bir de şuradan sil %appdata% yaz Minecraft klasörünü sil geri yükle sonra geri yükle
Tekrar nerden yüklicem ?

Hocam arkadaş ne yaptırdı bilmiyorum ama Denetim Masası'ndan Java ile ilgili her şeyi kaldırın. Ondan sonra girmek istediğiniz sürümü Launcher üzerinden indirin. İndirdikten sonra optifine.net linkine gidin ve orada ki sürümünüzün OptiFine'ı bulup yükleyin ve kurun.

Java olmadan nasıl indireceğim sürümü?

Tekrar nereden yükleyeceğim?

Java indir yaz t Launcher indir yaz ya da titan Launcher indir yaz çözüm basit garanti trilyonlarca site çıkar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı