Java ve Python öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum

Kardeşim çok iyi anlatmişsin. Ben 1 kodu 2 ay deneme yanılma ile çözdüm sadece ona çalişiyordum. Yılmadım ve çözdüm. Eğer pes edeceksenız başlamayın.

Isin ehli degilim, kitap/dokumentasyon okuyarak ogrenebilirsiniz.

Üniversitede spor ile ilgili bir bölüm okuyup teknik direktör, kondisyoner vs. de olabilirsin madem spora yeteneğin var.

Bir bilgisayar dilini öğrenmede hiçbir numara yok, herkes öğrenebilir. Sonuçta if...Then...Else, for looplar vs. Object Oriented'ı da öğrendim demişsin. Her dilde benzer kavramlar, yapılar var. Olay programlama diliyle bana bir uygulama yaz deyince başlıyor. Sen de orada bocaladım, bezdim demişsin, bu yüzden biraz daha üzerinde çalış, olmuyorsa da başka bir alana yönel dedim. Bunun zekayla falan bir alakası yok. Yetenek ve istek olayı. Sen nasıl iyi futbol oynuyorsan, topu kaleye sokmak için koşmaktan, mücadeleden yılmıyorsan ve dünyada takla bile atamayan, 22 kişi 1 topun peşinde koşuyor, futbol ne saçma diyen insanlar varsa, bu da öyle bir şey...

Pygame veya arcade kütüphanelerini kullanarak basit oyunlar yazabilirsin. Canım sıkıldıkça arada girip bir şeyler deniyorum pygame ile.

Bir projeye katılın ya da kendiniz bir proje oluşturun. Ayrıca 2 ayda programlamayı öğrenmek mümkün olsa da uzmanlaşmak yıllar alır.

15 Yasin'da Java ve Python ogrenmis olsaydin Türkiye'de olmazdin. Ogrendim demek icin acele etmissin.

Biliyorum "öğrendim" kelimesini kullanmak zaman alan bir şey bunun farkındayım gerçekten. Fakat şu an kendimi ufak çaplı bir proje üzerinde çalışmaya hazır hissediyorum. Çünkü insan sürekli aynı algoritmaları yazdıktan sonra gerçekten hevesi kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…