mustafa31232
Megapat
Daha fazla
Selam dostlar. Benim bilgisayarım Windows 11. burada daha önce de bir Minecraft hatasıyla alakalı başlık açmıştım ve çözümünü Windows Defender'i devre dışı bırakınca çalıştığını fark ettim.
Bahsettiğim başlık:
www.technopat.net
Şimdi arkadaşlar titanlauncher üzerinde 1.19 sürümü geldi ve indirmek istiyorum lakin Windows Defender'a takıldığı için 1.19 indiremiyorum
Windows Defender'a takılmaması için ne yapmam lazım?
Minik bir not: Arkadaşlar Minecraft'ın orijinaline de sahibim "korsana destek yok" demeyin...
Bahsettiğim başlık:
Çözüldü: Minecraft "has not started because of an unknown error a popular solution to the problem" hatası
Dostlar ne yaparsam yapayım asla çözemiyorum bu hatayı. İnternette en az 5 çözüm denedim lakin hala "Minecraft has not started because of an unknown error a popular solution to the problem" hatasını çözemedim. Error code 1 diye araştırdım, hatayı araştırdım ama asla çözemedim :( Bu problem...
Şimdi arkadaşlar titanlauncher üzerinde 1.19 sürümü geldi ve indirmek istiyorum lakin Windows Defender'a takıldığı için 1.19 indiremiyorum
Minik bir not: Arkadaşlar Minecraft'ın orijinaline de sahibim "korsana destek yok" demeyin...
Son düzenleyen: Moderatör: