Çözüldü Java, Windows Defender'a takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar. Benim bilgisayarım Windows 11. burada daha önce de bir Minecraft hatasıyla alakalı başlık açmıştım ve çözümünü Windows Defender'i devre dışı bırakınca çalıştığını fark ettim.

Bahsettiğim başlık:

Şimdi arkadaşlar titanlauncher üzerinde 1.19 sürümü geldi ve indirmek istiyorum lakin Windows Defender'a takıldığı için 1.19 indiremiyorum :( Windows Defender'a takılmaması için ne yapmam lazım?

Minik bir not: Arkadaşlar Minecraft'ın orijinaline de sahibim "korsana destek yok" demeyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
".Minecraft" dosyanı ve Launcher dosyanı temizle. Java'ya ait bir kalıntı kalmasın kısaca. Sonrasında ise elle indirdiysen tüm JDK'ları ve JRE'leri kaldır. Cihazını yeniden başlat ve alttaki verdiğim linkten JDK'yı indir.

msiexec_1qCbYgNxDo.png

Hepsini işaretlemeyi unutma.
".Minecraft" dosyanı ve Launcher dosyanı temizle. Java'ya ait bir kalıntı kalmasın kısaca. Sonrasında ise elle indirdiysen tüm JDK'ları ve JRE'leri kaldır. Cihazını yeniden başlat ve alttaki verdiğim linkten JDK'yı indir.

msiexec_1qCbYgNxDo.png

Hepsini işaretlemeyi unutma.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı