Java yüklenmiyor

xXsUcUkXx

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar SonOyuncu'yu yüklüyordum fakat Java yüklenemedi deyip kapandı. Bende ayrı yüklemeye çalıştım ancak onda da Java'nın yükleyicisi açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostlar SonOyuncu'yu yüklüyordum fakat Java yüklenemedi deyip kapandı. Bende ayrı yüklemeye çalıştım ancak onda da Java'nın yükleyicisi açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

SonOyuncu'yu ve Java'yı komple silip yüklemeyi deneyebilirsin. Genelde işe yarıyor. Eğer genel bir sorunsa Discord sunucularına bak, hatanın çözümü oradadır.
Ayrıca şu anda so çok güvenli değil gibi. Sonuçta craftr-se de bir sızıntı gerçekleşti. Bu so da da olacaktır bence.

SonOyuncu'yu ve Java'yı komple silip yüklemeyi deneyebilirsin. Genelde işe yarıyor. Eğer genel bir sorunsa Discord sunucularına bak, hatanın çözümü oradadır.
Ayrıca şu anda so çok güvenli değil gibi. Sonuçta craftr-SE de bir sızıntı gerçekleşti. Bu so da da olacaktır bence.

Kanka sanırım Windows yüklenirken bir sorun oluşmuş çünkü neredeyse hiçbir şey yüklenmiyordu. Format attım düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı