React biliyorsan SSR (Server Side Rendering) destekleyen ve fullstack bir Framework olan Next.js'e bakmalısın. Vue için Nuxt.js bu. Eğer herhangi bir frontend Framework'u bilmiyorsan Expressjs'e bakabilirsin.
Node.js zaten kullanıldığı için yazma gereği duymadım. Node.js de olur evet.Hocam peki neden Node.js değil
Teşekkürler peki node js hakkında ne düşünüyorsunuz geleceği var mıdır?Node.js zaten kullanıldığı için yazma gereği duymadım. Node.js de olur evet.
Node.js'in yapımcısı Deno isminde yeni bir framework duyurdu. Node'un yerini alması için. Şuan daha yerini alabilmiş değil. Yakın tarihtede alamayacağını düşünüyorum. Nodejs'in önü açık ama kimse sizi Nodejs biliyorsunuz diye işe almaz. Başka şeyler de öğrenmelisiniz.Teşekkürler peki node js hakkında ne düşünüyorsunuz geleceği var mıdır?
000Webhost'a gerek yok. Vercel'den deploy edebilirsin React uygulamalarını. Netlify vs. de var.React ve Node JS,
BootStrap ve Node Js ile bir sürü şey yapılabiliyor.
React'tan build alıp, güya free versiyonda desteği olmayan 000WebHost'un public_html'sine ekledim, çalıştı direkt.
HTML-CSS-JS için önerdiğim program WebStorm IDE.
Deploy ettikten sonra 000WebHost'a nasıl ekleyeceğiz?000Webhost'a gerek yok. Vercel'den deploy edebilirsin React uygulamalarını. Netlify vs. de var.
Deploy derken sizin için siteyi hostluyor. Build bile etmenize gerek yok diye hatırlıyorum. Projeyi Github'a yükledikten sonra Vercel sitesinden ayarladığınızda projede değişiklik vesaire olduğunda otomatik tekrar yayınlıyor.Deploy ettikten sonra 000WebHost'a nasıl ekleyeceğiz?
Şimdi ben build ediyorum, içinde index.html'ini de kendi oluşturuyor, böylece 000WebHost FTP'sine atıp kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.