JavaScript öğreninrken hata alınan yerleri ChatGPT'ye sormak gelişimi engeller mi?

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Selam düz JavaScript öğreniyorum ileri seviye hata aldıgım yerleri ChatGPT'ye soruyorum. Bu benim gelişmemi engeler mi ne zaman backende geçmem lazım yapamayacagımı düsünüyorum. Sizce yapabilir miyim JavaScript'i?

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT'yi yazılıma yeni başlayanlardan ziyade işini bilen ancak takıldığı konularda danışmak isteyen profesyonellerin faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Bazen nokta atışı cevaplar üretse de çoğu cevabının promptu veren kişi tarafından düzeltilip kullanılması gerekiyor.

@Yuuns yok. Geçen Token açığı olan bir kod verdim ChatGPT'ye. Bana kodun içinde SQL Injection açığı olduğunu söyledi :D

@300319 1 yıldır uğraşıyorum yazılım la C# ile web de HTML CSS PHP biliyorum front end i iyi bir şekilde öğrenmek için JavaScript seçtim chat GPT'ye sormam iyi olmaz mı doğru biliyor.

Benim görüşüm ChatGPT'ye sormak yerien buradaki uzman kişilere sorun. Technopat Sosyal içerisinde çok sayıda uzman kişi var. Kolay ve detaylı bir şekilde hata alırsınız size yardımcı olabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı