JavaScript ve React kursu önerisi

Glock

Megapat
Daha fazla  
JavaScript ve React'ı en detaylı ve en iyi anlatan kursu buraya atabilir misiniz? 2'si farklı farklı kaynak olabilir ancak örneğin JavaScript'i tek bir anlatan React'ı tek bir anlatan olsun.

Ve Türkçe olsun. Ücretli ücretsiz fark etmez amaç en iyisine ulaşmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence önce İngilizcenizi okuduğunuzu anlayacak seviyeye getirin. Yabancı kaynakların çok daha iyi olduğunu belirtiyor herkes.
Yabancı kaynaklar zaten iyi ama bunu istememdeki amaç hızlıca öğrenmek. Ne kadar ingilizcen olsa da ana dili gibi hızlı öğrenemezsin bu yüzden varsa kaynak alabilirsem çok iyi olur.

En iyisi hangisi ise ondan başlamak istiyorum, benim öğrenme şeklim çoğunu görüp onların üstüne inşa etme şeklinde olduğundan benim en hızlı şekilde görmem lazım, bunu da anca video ile yapabilirim.

Türkçe React kursu;

İngilizce React kursu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe Javascript kursu;

İngilizce Javascript kursu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İngilizce yazılı Javascript kursu;

İngilizcen yeterliyse ingilizce olanlara yönel. Türkçe olanlarda çok kötü değil ama daha da ilerledikçe türkçe kaynak bulman zorlaşır. İngilizceni geliştirmeye bak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar istediğim şey basit neden inatla hayır olmaz diyorsunuz anlamıyorum.

Bana ehvenişer bir tane önerirseniz sevineceğim

En iyisi ve Turkce bir arada olmaz.
Türkçe React kursu;

İngilizce React kursu;

Türkçe Javascript kursu;

İngilizce Javascript kursu;

İngilizce yazılı Javascript kursu;

İngilizcen yeterliyse ingilizce olanlara yönel. Türkçe olanlarda çok kötü değil ama daha da ilerledikçe türkçe kaynak bulman zorlaşır. İngilizceni geliştirmeye bak.

Knk ben detaylı diyorum sen bana crash course atıyorsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı