Fotoğraftaki data yı ben başka bir dizinde göstermem gerekiyor. Yani console.log(data) kodundaki datayı başka bir dizinde belirteceğim. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler şimdiden.
Hocam üstteki fotoğraf ta gördüğünüz user.txt dosyası var ya. Onu ben discorda göndertmeye çalışıyorum webhook ile. Bu yüzden onu aşağıdaki fotoğraftaki yerde belirtmem lazım. Ne yazacağım o araya?
Hocam üstteki fotoğraf ta gördüğünüz user.txt dosyası var ya. Onu ben discorda göndertmeye çalışıyorum webhook ile. Bu yüzden onu aşağıdaki fotoğraftaki yerde belirtmem lazım. Ne yazacağım o araya? Eki Görüntüle 1396368
Büyük ihtimal yanlış yerde yazıyorsun.
addField yazdığın Block kısmı ile data Block farklı kapsamlardadır. Dikkat etmelisin bu duruma. İstersen kod olarak paylaş düzeltip atayım. Tabi özel değilse.
Büyük ihtimal yanlış yerde yazıyorsun.
addField yazdığın Block kısmı ile data Block farklı kapsamlardadır. Dikkat etmelisin bu duruma. İstersen kod olarak paylaş düzeltip atayım. Tabi özel değilse.
Mesajıma yazdığım gibi bu kodları yazdığın kısmı asenkron fonksiyon haline getirmen gerekiyor.
Globalde çağırıyorsan asenkron function oluşturup içerisine yaz.
Bu terimler yabancı geliyorsa bir kaç gün JavaScript temellerine vakit ayırmam gerekiyor.