Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 30 Mayıs 2021 #1 Normalde şuraya yazınca ne yapacağını biliyorsunuz: Sonucu bu olur: O ${args[0]} farklı bir renk alır ama ben beceremedim . Nasıl yapacağız?
Normalde şuraya yazınca ne yapacağını biliyorsunuz: Sonucu bu olur: O ${args[0]} farklı bir renk alır ama ben beceremedim . Nasıl yapacağız?
Çözüm qelos 30 Mayıs 2021 Yanlış tırnak işareti. ' değil ` bu tırnak işareti olmalı. JavaScript:Panoya kopyala `${args[0]} FM çalıyorum. :radio :radio` bu şekilde kullanmalısınız. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Yanlış tırnak işareti. ' değil ` bu tırnak işareti olmalı. JavaScript:Panoya kopyala `${args[0]} FM çalıyorum. :radio :radio` bu şekilde kullanmalısınız. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 30 Mayıs 2021 #2 Yanlış tırnak işareti. ' değil ` bu tırnak işareti olmalı. JavaScript:Panoya kopyala `${args[0]} FM çalıyorum. :radio :radio` bu şekilde kullanmalısınız. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 2 Eksi Çözüm
Yanlış tırnak işareti. ' değil ` bu tırnak işareti olmalı. JavaScript:Panoya kopyala `${args[0]} FM çalıyorum. :radio :radio` bu şekilde kullanmalısınız. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
KS KS Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 30 Mayıs 2021 #3 qelos dedi: Yanlış tırnak işareti. ' değil ` bu tırnak işareti olmalı. JavaScript:Panoya kopyala `${args[0]} FM çalıyorum. :radio :radio` bu şekilde kullanmalısınız. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yahu hep bunu arıyordum! Teşekkürler çözüm işaretlemeyip de ne yapacağız? Artı 0 Eksi
qelos dedi: Yanlış tırnak işareti. ' değil ` bu tırnak işareti olmalı. JavaScript:Panoya kopyala `${args[0]} FM çalıyorum. :radio :radio` bu şekilde kullanmalısınız. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yahu hep bunu arıyordum! Teşekkürler çözüm işaretlemeyip de ne yapacağız?