Jax top lane Build önerisi

semihşahin

Centipat
Katılım
26 Ocak 2023
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1713723317278.png


Şu anki Build'im böyle. Daha iyi bir Build veya eşya öneriniz var mı?
 
Dizilimler genelde aynı, bazı durumlarda Frozen Heart yerine Wit's end tercih edilebilir, karşı takıma ve lane aşamanıza göre şekillenir hocam ezbere gitmeyin.
 
Eki Görüntüle 2175049

Şu anki Build'im böyle. Daha iyi bir Build veya eşya öneriniz var mı?
Ben genelde jungleda oynayıp AP kasarım, E'si ve R'si (R'den emin değilim yanlış hatırlıyor olabilirim) AP vuruyor, ve alan hasarı bu. Takım savaşlarında çok faydası oluyor bu, Q basıp adamların içine dalıyorum, E, Ulti derken canları az kalıyor zaten. Ondan sonra kaçmaya bakıyorum ben, geri kalanı takım arkadaşlarım hallediyor. Bu arada ezbere gitmeyin, karşı takım büyü direnci kasıyorsa zırh deşme almayın mesela.
 
@spaghettisosu eşyalar hakkında bilgim olmadığı için hocam.
Anladım hocam, bence yavaştan öğrenin, o şekilde çok daha eğlenceli oluyor ve karşılaşmalar kolaylaşıyor, basit aslında. Adamın büyü direnci varsa ve sende yetenek gücü vuruyorsan büyü nüfuzu alman gerekiyor, karşı takım genel olarak AD vuruyorsa ninja tabisi, AP vuruyorsa büyü direnci alman vs. vs..
Tabi duruma göre değişiklik gösterebilir, zed oynuyorsundur yetenek hızı kasmak istersen gider Ionia çizmesi alırsın. Rünlerde de aynı mantık aslında, yavaş yavaş oynadıkça öğrenirsiniz zaten. Mobafire diye bir site var, oraya girin jax build top lane yazın orada zaten duruma göre değişen buildleri verir genelde, mesela VS AP der, karşında yetenek gücü vuran adamlar varsa ne alman gerektiğini verir falan.

1713726931560.png

genelde benim build bu şekilde oluyor. Tabii ki duruma göre sıralar, eşyalar falanda değişiyor ama genel olarak bu. Karşıda hayvan gibi iyileşen varsa morellonomikon muydu neydi ondan da alıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı