JBL 500BT Bilgisayara Bağlanmıyor

Toprak Berke

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün aldığım bu model kulaklık telefona bağlanmasına rağmen bilgisayar bluetooth'unu görmüyor. Nedeni ne olabilir? Cevaplarsanız sevinirim.

Bu kulaklığı bende kullanıyorum 1 aydır, telefonuma youtube den indirdiğim 256 bitlik şarkıların bir çoğunda sesi fullediğim zaman bariz belirgin cızırtı demeyeyimde ses bozulmaları geliyor, ama youtube müzikten dinlediğim şarkıların hiçbirinde bu sorun yok.

Sorunu çözdüm sağ olun. Şimdi de şöyle bir sorunum var: Kulaklığın sol tarafından ses daha fazla geliyor belirgin bir şekilde. Nedeni ne olabilir?

Nasıl çözdün anlatır mısın? Bende de var JBL 500 BT laptopa bağlanmıyor Bluetooth'ta bağlanma tuşu yok. Windows 7.

Hortlatmak gibi oldu ama hala Discord sorununu çözemedim çözen var mı?

Bendede Şöyle Bir Sorun Var Hızlı Cevaplrsanız Sevinirim.
Bilgisayara Bağlarken Aygıtı Ekliyorum Ve Aygıt Başarı İle Bilgisayara Eklendi Diyor Ama Aygıt sürücü Yazılımı Yükleniyor Bölümünden Hepsinde Çarpı OluyorVe Bu Şekilde Bağlanmıyor.
Sorunumu Çözelbilecek Varsa Lütfen Acil Cevap Yazsın

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 211
bende de aynı sorun var

Onun için ses ayarları kısmında ses cihazlarını yönet bölümüne girin orada kulaklığınızın hands-Free modlarını devre dışı bırakın yalnız dikkat edin yanlış şeyler devre dışı kalmasın. İyi günler

Gerçekten çıldırmak üzereyim sürücüleri hem Bluetooth hem ses sürücülerini kaldırıp geri yükledim kulaklık PC ile eşleşiyor ama ses kesinlikle kulaklıktan gelmiyor varsayılan hoparlörlerde de görünmüyor kulaklık sağlam bugün aldım daha telefonda gayet güzel çalışıyor her türlü ayarı denedim var mı başka bir fikriniz. yardımcı olun parçalıcam şimdi kulaklığı

Bende de sağdan geliyor gibiydi ama kulaklığı kullandıkça kulağıma oturdu ikisinden de artık aynı seviyede geliyor.
Nasil cozdun soyler misin? 4 saattir ugrasiyorum. Silmedigim yuklemedigim driver kalmadi.

Nasil cozdun soyler misin? 4 saattir ugrasiyorum. Silmedigim yuklemedigim driver kalmadi.
Bilgisayarın bluetooth driver'ını silip baştan kurdum ve çalıştı. Ama discord için hala kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…