JBL 510BT ders çalışmak için iyi midir?

sleflq0

Femtopat
Daha fazla  
Bizim ev gürültülü sesi alır mı yoksa almaz mi? Söylerseniz mutlu olurum ve kullananlar yazarsa iyi olur. Bir de dayanikli mi, ergonomik mi?
Nasıl yani? tavsiyeler de açığım.

Ses almazsa güzel olur içeri çok.

İstediklerim:
  • JBL 510 BT.
  • TaoTronics SoundSurge 85.
Bütçem 1500 en fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürültü almayacak bir model arıyorsanız SoundSurge 85 ikisi arasından tartışmasız tercih edilmeli. Aktif gürültü önleyicili bir model, ses kalitesi de fena değil.
Ayrıca bu serideki JBL modellerini asla almayın, bileşenleri ve donanımı berbat.

Anker LifeQ10i de fena değil, fakat ANC yok. SoundSurge gürültü engellemede daha başarılı olur bu yüzden.

Bir de bulabilirseniz Soundpeats A6 Hybrid ANC de çok iyidir. Tam bir F/P.

Bizim ev gürültülü sesi alır mı yoksa almaz mi? Söylerseniz mutlu olurum ve kullananlar yazarsa iyi olur. Bir de dayanikli mi, ergonomik mi?
Nasıl yani? tavsiyeler de açığım.

Ses almazsa güzel olur içeri çok.

İstediklerim:
  • JBL 510 BT.
  • TaoTronics SoundSurge 85.
Bütçem 1500 en fazla.
TaoTronics bilmiyorum fakat, JBL 510BT dışarıdaki sesi almaz fakat ne dinlediğinize bağlı. Kulağı tam içine almıyor kulak üstüne baskı yapıyor, kulağın büyükse acıtır. Dışarı ses veriyor fakat dışarıdaki sesi içeri pek almıyor ses düzeyine de bağlı. Dayanaklı gibi fakat kullanımına bağlı.
TaoTronics SoundSurge 85 ise kulağı tam kapladığıdan daha iyi olabilir, bilen arkadaşlar yorum yapabilir fakat JBL'i önermiyorum.

1500 TL bütçe ile asla JBL alınmamalı bence. Kulaklık pedlerinin kulakları tam sarmaması uzun kullanımlarda rahatsız ediyor ve dışarıya ses veriyor. Anker Q10 kullanıyorum her şeyinden memnunum. Gürültü engellemesi yok ancak gerek de yok. Keşke gürültü engelleme olsa dedirtmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı