JBL 520BT sesi dışarıya verir mi?

• Konuyu başlatan swertY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.326

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Selam, Kulaklık bu ürünü alacağım. Bu kulaklık dışarıya ses verir mi? veya bu bütçede tasarımı güzel bir kulaklık var mı?

Kullanıyorum pil ömrü gayet iyi dışarıya ses veriyor ama sesi çok yükseltirseniz örneğin %80 gibi oranlarda dinlerseniz zaten size de fazla gelir o ses dışarıya veriyor az da olsa.

Kullanıyorum pil ömrü gayet iyi dışarıya ses veriyor ama sesi çok yükseltirseniz örneğin %80 gibi oranlarda dinlerseniz zaten size de fazla gelir o ses dışarıya veriyor az da olsa.
Eminsiniz değil mi? Bazı kişiler sırf kullandığı için ürünün eksiklerini söylemiyor. Sizin öyle biri olmadığınızı umuyorum. Sesi dışarıya verme olayı çok önemli benim için. Çok yüksek dinlemiyorum %50 civarı genelde.

Peki onun dışı genel olarak parasına değer mi? Daha önce dönme mekanizmasını çok kez kırdım eski kulaklığımın yine aynısı olmaz değil mi?

Eminsiniz değil mi? Bazı kişiler sırf kullandığı için ürünün eksiklerini söylemiyor. Sizin öyle biri olmadığınızı umuyorum. Sesi dışarıya verme olayı çok önemli benim için. Çok yüksek dinlemiyorum %50 civarı genelde.
%50 Civarında dışarı vermiyor hocam.

Bir yorumda kütüphane gibi sessiz ortamlarda yüzde 60-70 civarı olduğu zaman sesi dışarı verdiğini okumuştum. Ama dışarıda sokakta sıkıntı olmaz.

Sessiz ortamlarda verebiliyor ben sporda kullanıyorum genelde dışarıya ses verdiğini görmedim.

Peki onun dışı genel olarak parasına değer mi? Daha önce dönme mekanizmasını çok kez kırdım eski kulaklığımın yine aynısı olmaz değil mi?
Hocam 1500 yukarısı değmez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı