JBL T500BT kullanmıştım zamanında, tam olarak aynı model olmasalar bile size tecrübemi anlatayım.
Öncelikle baslar oldukça doyurucu, ayrıca Bass Boost için ayrı bir ayar var onu da açarsanız oldukça yüksek bir bas seviyesi oluyor. Ben o ayarı artık rahatsız olduğum için kapatmıştım.
Kulaklık oldukça temiz ve güzel ses veriyor ancak iki tane sorunu var: Birincisi kafanızı sıkan bir yapıya sahip doğal olarak o yüzden saatlerce kullanacaksanız bir ihtimal sıkıntı olabilir.
İkincisi ise JBL'in çoğu hoparlöründe fark ettiğim bir sorun: Kablosuz hoparlörler cızırtı yapıyor. Bu cızırtıyı eğer bir medya oynatıyorsanız kesinlikle duymuyorsunuz ancak ne zaman T500BT'de arayüz sesleri gibi kısa ve düşük seviyeli ses kayıtları oynatsam o cızırtıyı fark ediyorum.
Yine de eğer ortalama veya daha yüksek seste bir şey dinliyorsanız sizi kesinlikle rahatsız etmez.
Bağlantı kalitesi de gayet iyi. Hiç ses kesilmesi yaşadığımı hatırlamıyorum ve sizin de normal mesafelerde yaşayacağınızı sanmıyorum.
Pil ömrüne gelirsek verimli bir pili var, birkaç saatte bitiyor gibi bir şey yok. Ben çok fazla kullanmadığım için 2 haftada bir şarj ediyordum öyle diyeyim
Sonuç olarak kulaklık güzel, alınır. Bu dediklerim olumsuz bir eleştiri değil sadece kötü yanlarını biraz büyüttüm o kadar. Yoksa gayet başarılı ürün, hem ara ara zam geliyor. Kaçırmayın.