JBL 560BT kulaklığı garantiye verme

Brjokabralis

Hectopat
Katılım
25 Mart 2021
Mesajlar
98
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 yıl önce JBL 560BT kulaklık almıştım. Kulaklığın şu anda sol tarafından hiç ses gelmiyor, yağmur veya suya maruz kalmadı. Bir de sağ kulağı kaplayacak olan üstünde "R" yazan sünger çıktı fakat takmasını bulamadım, belki benim beceriksizliğimdir bilmiyorum. Kendi kendine çıktı.

Şimdi ben bu kulaklığı servise götüreceğim, bildiğim kadarıyla garantisi 2 yıl. Kutusu içinden çıkan her şey duruyor ve teslim edeceğim. Tamir ederler mi? Garantisinin 2 yıl süreceği hakkında bir yazı bulmaya çalıştım kutudan çıkanlarda fakat göremiyorum. Garanti vardı var ama içinde süre hakkında bir şey yazmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tamir ediyorlar, önce teknik kontrol ile sorun tespit edilir. Hoparlör den ise onu değiştiriyorlar. Ancak içindeki ses kartı kaynaklı ise tamiri olmuyor.
 
Ses kartı ile kaynaklıysa neden tamir olmuyor? Bir de tam olarak sorunun ne olduğunu ben anlayabilir miyim?
Bizim anlamamız zor hocam ya. Ses kartı değişimi yapılamıyor. 500BT modeli kardeşimin 2 sene önce servise gitti, bir taraf az ses veriyordu. O zaman sağ hoparlör de sorun varmış değiştirmişler dediler o zamandan beri sıkıntısız şu an. Fakat belge de içindeki sürücü veya ses kartı kaynaklı arızalarda tamir olmadığını belirttiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı