JBL 720BT vs Anker Q30 vs Anker Q20i

• Konuyu başlatan Mhex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.918
Uygulama üzerinden kullanmak derken? Uygulamadan nasıl kullanacağız ugulamadan ses ayarı yapılmıyor mu sadece. Bir de baslarının kötü oldupunu duydum doğru mu?

Kulaklığın uygulaması var ve Bluetooth'la bağlandıktan sonra uygulamaya girerseniz orada gözüküyor.(tahminim optimize çalışıyor.)

Hocam hala anlamadım ama. Kulaklığı uygulamayla kullanmak derken bahsettiğiniz şey kulaklığı uygulamaya bağlamak mı?

İlk kulaklık elinize geldiğinde uygulamaya kaydedeceksiniz. Sonra uygulamaya girip connect e basınca sizi Bluetooth'a yönlendirecek ve böylece uygulamadan giriş yapmış olacaksınız.
Direk Bluetooth'dan da bağlayabilirsiniz ama dediğim gibi arada bozukluk olabiliyor o yüzden uygulama yı öneriyorum.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20240613-002559_1MORE MUSIC.jpg
    SmartSelect_20240613-002559_1MORE MUSIC.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 60
İlk kulaklık elinize geldiğinde uygulamaya kaydedeceksiniz. Sonra uygulamaya girip connect e basınca sizi Bluetooth'a yönlendirecek ve böylece uygulamadan giriş yapmış olacaksınız.
Direk Bluetooth'dan da bağlayabilirsiniz ama dediğim gibi arada bozukluk olabiliyor o yüzden uygulama yı öneriyorum.

He anladım hocam sağ olun. Bir de uygulama internetle mi çalışıyor acaba? Bir de basları güçsüz kalıyor diyorlar doğru mu? Genelde Black metal dinliyorum ondan benim için basları gerçekten önemli.

He anladım hocam sağ olun. Bir de uygulama internetle mi çalışıyor acaba? Bir de basları güçsüz kalıyor diyorlar doğru mu? Genelde Black metal dinliyorum ondan benim için basları gerçekten önemli.

Uygulama internetsiz hocam.
Basları denedim ama bas benim için çok önemli değil o yüzden tam bir şey diyemem, belki sizin için yeterli gelmeyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı