JBL C100 vs T180a

Sahte ile alakası yok, kulaklığın kendisi öyle. Ek olarak JBL'in çoğu ürünleri balon zaten, not düşeyim.
Hocam 3 yıl boyunca JBL T110 kullandım ve 2 ay önce rahmetine kavuştu. O modelini cidden beğendim, ses kalitesinde hiç bir bozulma yaşanmadı ve sapasağlamdı. Bence fiyatının hakkını veriyor, T110 alınabilir.

Evet. Haylou T15 diyorum.

Buradan incelememe bakabilirsin;

Ne diyosun 😄 aman aman hiç çıkmadım o seviyeye ancak deneyebilirim.

Hocam ben senelerce 15tl üzerine çıkmamıştım bu çok iyi gelmişti ondan 😄

Sahtesini almış olabilir misiniz c100 ün. Benim deneyimimden çok uzak 😄

Sahteleri de dört dönüyor internette, yanlış anlamayın 😊
Satıcı hepsiburada idi.

Satıcı hepsiburada idi.

Ben de onu diyeceğim hocam aman dikkat edin her türlü kulaklığın çakması var. Benim diyeceğim de hepsi buradadaydı, örneğin mgsaksesuar isimli satıcının sattığı c100 modeli sahtedir. Hepsi burada daki akg lerin %80i sahtedir. Dükkanı olan bir tanıdığım var, gözümle kulağımla şahitlik ettim. Haberiniz ola dikkat edin, değerlendirmeler hileli olabiliyor, fiyata da güvenmenizi tavsiye etmem, en güvenlisi media Mark vb. veya kendi sitesi. Başkaları ve başka seriler de vardı bir sürü de şuan aklımda değil...

Ben de onu diyeceğim hocam aman dikkat edin her türlü kulaklığın çakması var. Benim diyeceğim de hepsi buradadaydı, örneğin mgsaksesuar isimli satıcının sattığı c100 modeli sahtedir. Hepsi burada daki akg lerin %80i sahtedir. Dükkanı olan bir tanıdığım var, gözümle kulağımla şahitlik ettim. Haberiniz ola dikkat edin, değerlendirmeler hileli olabiliyor, fiyata da güvenmenizi tavsiye etmem, en güvenlisi media Mark vb. veya kendi sitesi. Başkaları ve başka seriler de vardı bir sürü de şuan aklımda değil...
Hocam Hepsiburada sitesinden aldım Satıcı da Hepsiburada idi ve ithalatcı garantiliydi ithalatcısı da JBL gerçek ithalatçısıydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı