JBL C100SI alınır mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Bütçem 200 lira ve güzel bir kulak içi kulaklık almak istiyorum. Kablosuz olmasını istemiyorum. Fitness'da kullanımı zor oluyor kablosuz kulaklığın kullanımı. JBL C100SI kulaklığa iyi diyorlar. İstediğim özellikler bass kalitesinin çok güzel olması ve dışarıya ses vermemesi. Polosmart FS55 içinde bass kalitesi güzel deniliyordu ama berbattı ses kalitesi. Bu fiyat bandında bu kulaklık alınır mı? Veya daha iyi bir öneriniz var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bütçem 200 lira ve güzel bir kulak içi kulaklık almak istiyorum. Kablosuz olmasını istemiyorum. Fitness'da kullanımı zor oluyor kablosuz kulaklığın kullanımı. JBL C100SI kulaklığa iyi diyorlar. İstediğim özellikler bass kalitesinin çok güzel olması ve dışarıya ses vermemesi. Polosmart FS55 içinde bass kalitesi güzel deniliyordu ama berbattı ses kalitesi. Bu fiyat bandında bu kulaklık alınır mı? Veya daha iyi bir öneriniz var mıdır acaba?

Dışarıda savaş çıksa haberin olmuyor. Basslar beynini gerçekten sallıyor ses kalitesi çok iyi değil ama kötü de değil.

Kulaklığı şuan kendim kullanıyorum hiçbir problemini görmedim. Tek eksi yanı olarak (sanırım benden kaynaklı) kulaklığın giriş kısmında hafif yırtılma tarzı bir şey var. Dikkatli kullandığınız sürece sizi memnun edecek bir kulaklık

Dün Vatan Bilgisayardan aldım kulaklığı. Gerçekten de çok iyi bir kulaklıkmış. Kulaklığın BASS'larına bayıldım. Kulağıma da tam olarak oturdu. Bu kulaklığı bana önerdiğiniz için çok teşekkür ederim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı