JBL E50BT ve Hama USB Bluetooth Bağlantı Sorunu

223351

Kilopat
JBL E50BT kulaklığımı;
Hama USB-Adapter 049218 model Bluetooth ile masaüstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum fakat PC bir türlü cihazı görmüyor.

Kulaklıkta bir sorun olup olmadığını anlamak için laptop ve cep telefonuma bağlamaya çalıştığımda kısa sürede ikisine de sorunsuz bir şekilde bağlandı ve çalıştı, ayrıca cep telefonumu da laptopa bağlayıp dosya aktarımı yaparak test ettim sorunsuz çalıştı.
Laptop ve PC mi de Bluetooth ile birbirine bağladım fakat test için dosya aktarımı yaptırdığımda başaramadım.

Ayrıca PC cep telefonumu gördüğü halde "Cihazdan hiç bir yanıt alamadık yeniden deneyiniz hatası" veriyor, kulaklığı ise hiç görmüyor.

Bu sorunları çözmek için ne yapmalıyım?
Sizce Bluetooth cihazında bir arıza olabilir mi?
Bluetooth sürücü güncellemeyi denedim kendi sitesinde driver yok, aygıt yöneticisinden "Sürücü güncelleştir" dediğimde en güncel sürücüye sahipsiniz diyor.
Windows sürümüm Home 1809
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör sadece dosya aktarımına izin veriyor olabilir mi?
Bende JBL E50BT ile sana bir şey sormak istiyorum. 4 gün önce D&R'a gidip aldım. Sağ taraftaki kulaklığın uzunluk ayarı hiç sıkı değil. Masadan alıyorum cırt diye sonuna kadar açılıyor. Sende de böyle bir durum var mı? Sol taraftaki daha sıkı onda böyle bir problem yok. Ayarlarken gelen çıt çıt sesi bile birbirinden farklı bende.

Adaptör sadece dosya aktarımına izin veriyor olabilir mi?
Bende JBL E50BT ile sana bir şey sormak istiyorum. 4 gün önce D&R'a gidip aldım. Sağ taraftaki kulaklığın uzunluk ayarı hiç sıkı değil. Masadan alıyorum cırt diye sonuna kadar açılıyor. Sende de böyle bir durum var mı? Sol taraftaki daha sıkı onda böyle bir problem yok. Ayarlarken gelen çıt çıt sesi bile birbirinden farklı bende.
Adaptörün üzerinde kulaklık ve hoparlör işareti de var ama genelde ses aktarımlarında sorun çıkartıyorlarmış, laptop ve telefonda sorunsuz çalışıyor.
Bendeki kulaklığın uzunluk ayarlarında bir problem yok hatta satın aldığım yerde teşhir ürünü de vardı kim bilir kaç kişi denedi ve ne kadar zamandır da orada açık duruyordu ona bakıp çok sağlam olduğunu görünce satın aldım.
14 gün içinde kutusunu yırtıp parçalamadıysan ekipmanları her şeyi tam ise kozmetik bir zarar vermediysen gidip değiştir bence fabrikasyon bir hatası var demek ki.

Adaptörün üzerinde kulaklık ve hoparlör işareti de var ama genelde ses aktarımlarında sorun çıkartıyorlarmış, laptop ve telefonda sorunsuz çalışıyor.
Bendeki kulaklığın uzunluk ayarlarında bir problem yok hatta satın aldığım yerde teşhir ürünü de vardı kim bilir kaç kişi denedi ve ne kadar zamandır da orada açık duruyordu ona bakıp çok sağlam olduğunu görünce satın aldım.
14 gün içinde kutusunu yırtıp parçalamadıysan ekipmanları her şeyi tam ise kozmetik bir zarar vermediysen gidip değiştir bence fabrikasyon bir hatası var demek ki.
Masaüstü kullanırken bende adaptör olarak almıştım onlar illa ki bir problem çıkarıyor. Kendi özelliği olmadığı sürece tam verimli olmuyor nedense.
Başıma takınca bir sıkıntısı yok o yüzden geri götürmek istemedim. Bir de bu 14 gün içinde iade olayı sadece internetten alımlarda geçerli, şimdi götürsem servise gidecek falan bir sürü iş. Hiç içini açtırmaya gerek yok. Teknoloji konusunda biraz şanssızım nazar boncuğu olarak kalsın o da :)
Kronik bir sorun mu diye merak ettim böyle olunca. Batarya sağ taraftaysa falan olabilir diye gelmişti de aklıma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı