ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. JBL Flip 3 Bluetooth'lu hoparlöre telefondan, laptoptan sorunsuz bağlanıyorum fakat masaüstü PC Bluetooth'tan bağlanırken şifre soruyor. Şaştım kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar. JBL Flip 3 Bluetooth'lu hoparlöre telefondan, laptoptan sorunsuz bağlanıyorum fakat masaüstü PC Bluetooth'tan bağlanırken şifre soruyor. Şaştım kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm L L Linuxginar 23 Nisan 2021 ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar. JBL Flip 3 Bluetooth'lu hoparlöre telefondan, laptoptan sorunsuz bağlanıyorum fakat masaüstü PC Bluetooth'tan bağlanırken şifre soruyor. Şaştım kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 0000 ve 1234 dener misiniz? Ben böyle çözüyordum bu sorunları.
ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar. JBL Flip 3 Bluetooth'lu hoparlöre telefondan, laptoptan sorunsuz bağlanıyorum fakat masaüstü PC Bluetooth'tan bağlanırken şifre soruyor. Şaştım kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 0000 ve 1234 dener misiniz? Ben böyle çözüyordum bu sorunları.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Nisan 2021 #2 ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar. JBL Flip 3 Bluetooth'lu hoparlöre telefondan, laptoptan sorunsuz bağlanıyorum fakat masaüstü PC Bluetooth'tan bağlanırken şifre soruyor. Şaştım kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 0000 ve 1234 dener misiniz? Ben böyle çözüyordum bu sorunları. Artı 0 Eksi Çözüm
ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar. JBL Flip 3 Bluetooth'lu hoparlöre telefondan, laptoptan sorunsuz bağlanıyorum fakat masaüstü PC Bluetooth'tan bağlanırken şifre soruyor. Şaştım kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 0000 ve 1234 dener misiniz? Ben böyle çözüyordum bu sorunları.
KS KS ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #3 ''0000'' sıfır yazdım düzeldi çok teşekkürler. Ek: bir şey daha sormak istiyorum bluetooth hoparlör çalarken dahili ses kartını mı kullanıyor? Yoksa Hariciyi mi? Artı 0 Eksi
''0000'' sıfır yazdım düzeldi çok teşekkürler. Ek: bir şey daha sormak istiyorum bluetooth hoparlör çalarken dahili ses kartını mı kullanıyor? Yoksa Hariciyi mi?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Nisan 2021 #4 ErhanEmre dedi: ''0000'' sıfır yazdım düzeldi çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İnternette kolay çıkması için mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Konu soru olarak açılmadığından mesajımı rapor etmelisiniz. Artı 0 Eksi
ErhanEmre dedi: ''0000'' sıfır yazdım düzeldi çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İnternette kolay çıkması için mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Konu soru olarak açılmadığından mesajımı rapor etmelisiniz.