JBL GO 3 alınır mı?

KannHeil

Hectopat
JBL GO 3 alınır mı arkadaşlar? Bu ürünü alsam havuzda,duşta,küvette vb. kullanabilir miyim? Ses seviyesi tatmin ediyor mu? Bu fiyata daha iyisi veya alternatifleri var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

JBL GO 3 alınır mı arkadaşlar? Bu ürünü alsam havuzda,duşta,küvette vb. kullanabilir miyim? Ses seviyesi tatmin ediyor mu? Bu fiyata daha iyisi veya alternatifleri var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
JBL GO 2 alın , 3 yerine.

GO 3 kullanıyorum 5 aydır GO 2 kullanan arkadaşım da çok beğendi kesinlikle tatmin ediyor her şekilde GO 2'den artısı olarak herhangi bir kapak kapatmak zorunda olmadan su geçirmez Type-C kullanıyor ve görünüşü ve hissiyatı Premium gibi.

Arasında 40 TL fark var. 2 mi alınmalı?
GO 2'nin ses sistemi daha iyi diye biliyorum. Onun dışında GO 2 çok daha şık duruyor. İsterseniz benim "buz mavisi" oğlanı atayım.

Arasında 40 TL fark var. 2 mi alınmalı?

2'yi almayın 3 her şekilde daha iyidir internette testleri var dinleyebilirsiniz 2 ile 3 ses olarak almak isteyen birisi 3 alır alan arkadaşlarım var 2'yi benimkini dinledikten sonra pişman oldular onun dışında tasarım herkese hitap etmeyebilir ama kumaş hissiyatı yanındaki kancasıyla bence mükemmel dostum.

Ben aldım gayet memnunum sesi tatmin ediyor, 2 ye göre tasarımı 10 kat daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…