Karşılaştırmak gerekirse ilk olarak Anker'de mikrofon var. Çok gerekli mi bilmiyorum ama sonuçta hoparlör üzerinden telefon görüşmesi yapılabiliyor. Ağırlık olarak Anker 2 kat daha ağır JBL'den. Ancak ses kalitesi ve ses yükseliği açısından hatrı sayılır seviyede Anker daha iyi. Ayrıca düşük ve orta segmentte JBL bayağı kalitesiz. Hele o 550BT kulak üstü kulaklıklar falan adı JBL olmasa satmayacak seviyede kötü kulaklıklar. Hoparlörlerde de bana göre aynısı geçerli. Anker kulak üstü kullanıyorum JBL'in de GO 2 modeli ve JBL flip 5 kullanıyorum. Flip iyi fakat GO 2 hiç istediğim gibi değil. Anker öneriyorum.
İkisi de üzmeyecek hoparlörler ve bence kalite olarak zaten bariz bir üstünlük yok. Ama çemberi iyice daraltıcaksak ses kalitesi olarak az farkla Anker önde.O konuda katılıyorum Anker genelde JBL'den daha iyi fakat dediğim gibi Anker kullanmadım ama JBL'in de değeceğini düşünüyorum.
Karşılaştırmak gerekirse ilk olarak Anker'de mikrofon var. Çok gerekli mi bilmiyorum ama sonuçta hoparlör üzerinden telefon görüşmesi yapılabiliyor. Ağırlık olarak Anker 2 kat daha ağır JBL'den. Ancak ses kalitesi ve ses yükseliği açısından hatrı sayılır seviyede Anker daha iyi. Ayrıca düşük ve orta segmentte JBL bayağı kalitesiz. Hele o 550BT kulak üstü kulaklıklar falan adı JBL olmasa satmayacak seviyede kötü kulaklıklar. Hoparlörlerde de bana göre aynısı geçerli. Anker kulak üstü kullanıyorum JBL'in de GO 2 modeli ve JBL flip 5 kullanıyorum. Flip iyi fakat GO 2 hiç istediğim gibi değil. Anker öneriyorum.
Anker'i bilmiyorum fakat GO3 gerçekten çok iyi. Bir de Anker'den daha taşınabilir duruyor.
Ne için kullanacaksın veya nerede?
Önerim Anker ama gidip diğerini alırsanız da tüh demeyeceksiniz çünkü aradaki fark çok az. Teknik özelliğe çok takılıyorsanız direkt Anker. Gerisi tasarımına şekline şemaline bakılarak karar verilir.Teşekkürler hali hazrırda bir Anker space Q45 kullanıyorum ses kalitesini de beğeniyorum ancak Bluetooth hoparlör konusunda emin olmadığım için danışmak istedim o zaman öneriniz Anker olacak sanırsam.
Genellikle ev için ve sahile denize girmek vb şevler icin kullanacağim.
Önerim Anker ama gidip diğerini alırsanız da tüh demeyeceksiniz çünkü aradaki fark çok az. Teknik özelliğe çok takılıyorsanız direkt Anker. Gerisi tasarımına şekline şemaline bakılarak karar verilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.