En ucuz Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bence hak ediyor ama Apple Beats'i satın aldıktan sonra fiyatları epey bir yükselmeye başladı Apple'ın çakallığı mevcut biraz onun dışında bir sorun olduğunu sanmıyorum çok araştırmıştım bir ara bende solo Pro düşünüyorum biraz dolar düşsün alacağım inşallah JBL kullanıyorum hiç memnun değilim çok cızırtılı şarjı çabuk bitiyor ve bilgisayara bağlayınca temassızlık oluyor bazen.
Ve 20 dakikadan fazla takınca kulakları terletiyor ve çok rahatsız ediyor kulak üstü kısımları.
Almayın gerekirse 400 TL fazla verin ama uzak durun bundan.
Aynı sorunlar diğer JBL kulaklıklarda da varmış cızırtı problemi özellikle. İstersen 2 bin TL ver yine bir fark olmuyor bassları çok yüksek kullanıyor JBL
Alınır, güzel kulaklık. Sony WCH510 malzeme vb. yönlerden geride kalıyor. İmkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim, hangisinin ses karakterini beğenirseniz onu alırsınız. Elektronik, rap/trap dinliyorsanız JBL memnun eder.
Basslar çok olursa cızırtı çok olur Beats'te bu yok.
JBL de var çünkü bass çok kullanıyorlar.
Beats'in çok fazla artı yönü var kulak üstü kısımları yumuşak ve kulağı terletip ağrıtmıyor uzun süre takınca, çok fazla şarj ömrü var 30 saate kadar hızlı şarj özelliği var. JBL de bunların çoğu yok tabii dediğim modelde.