JBL Live 400BT alınır mı?

O kadar bütçeniz varsa bu yeterli olur hocam.
Beats'ler bence fiyatını haketmiyor.

Beats'ler mid ve bas ağırlıklı tizler çok zayıf Sennheiser daha iyidir.

Beats’ler bence fiyatını haketmiyor.
Beatsleri yurtdışından alırım eğer Beats alırsam. Sennheiserların tasarımları biraz kaba geliyor bana ve biraz büyükler.

Beats'leri yurtdışından alırım eğer Beats alırsam. Sennheiser'ların tasarımları biraz kaba geliyor bana ve biraz büyükler.

Eğer 500 lira üstüne çıkarsanız Sony, Bose, skullcandy ya da Sennheiser alın diğer markalara para vermeyin.

Beats'in kalitesiz bir kulaklığı galiba sırf Beats olduğu için attınız.

Beats'ler bence fiyatını haketmiyor.

Bence hak ediyor ama Apple Beats'i satın aldıktan sonra fiyatları epey bir yükselmeye başladı Apple'ın çakallığı mevcut biraz onun dışında bir sorun olduğunu sanmıyorum çok araştırmıştım bir ara bende solo Pro düşünüyorum biraz dolar düşsün alacağım inşallah JBL kullanıyorum hiç memnun değilim çok cızırtılı şarjı çabuk bitiyor ve bilgisayara bağlayınca temassızlık oluyor bazen.
Ve 20 dakikadan fazla takınca kulakları terletiyor ve çok rahatsız ediyor kulak üstü kısımları.

JBL T460BT model kullandığım önermiyorum.​

Almayın gerekirse 400 TL fazla verin ama uzak durun bundan.
Aynı sorunlar diğer JBL kulaklıklarda da varmış cızırtı problemi özellikle. İstersen 2 bin TL ver yine bir fark olmuyor bassları çok yüksek kullanıyor JBL

Eğer 500 lira üstüne çıkarsanız Sony, Bose, skullcandy ya da Sennheiser alın diğer markalara para vermeyin.

Beats'in kalitesiz bir kulaklığı galiba sırf Beats olduğu için attınız.

Yok hocam arkadaşım kullanıyordu bir ara sesleri tatlı gelmişti. Kötüyse tamam özür dilerim.

Beats'ler mid ve bas ağırlıklı tizler çok zayıf Sennheiser daha iyidir.

Basslar çok olursa cızırtı çok olur Beats'te bu yok.
JBL de var çünkü bass çok kullanıyorlar.
Beats'in çok fazla artı yönü var kulak üstü kısımları yumuşak ve kulağı terletip ağrıtmıyor uzun süre takınca, çok fazla şarj ömrü var 30 saate kadar hızlı şarj özelliği var. JBL de bunların çoğu yok tabii dediğim modelde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı