JBL partybox 320 23 bin TL'ye alınır mı?

m.okan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG B650M-PLUS
RYZEN 5 7500F
INTEL ARC A750
Meslek
Eczacı
23000 TL civarında fiyatı. Bu fiyatlarda alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
'Taşınabilir' bir hoparlör almak istiyorsanız alınabilir. Eğer ev ortamında, kurulan yerde kalacaksa. Daha iyi seçenekler var evet.
Kablolu da en basitinden LG XBOOM XL9T var ama benim için 2 şey önemli. 1.'si bataryalı olması 2.si de sesi. Bu fiyatlardaki taşınabilir küçük hoparlörlerin hiçbiri 60-50 hz aşağısını göremiyorlar ve ses şiddetleri yüksek olmuyor hani DRC (son seste seslerin sıkışması) performansları iyi olanlar var ama yüksek ses veremedikten sonra benim için önemi kalmıyor.

Son düzenleme:
Jbl Partybox 320 frekans aralığı olarak iyi bir cihaz hocam alt frekanslar vs fakat. Yüksek seslerde DRC den ziyade sürücülerden dolayı belli başlı frekansları yutma olayı oluyor. Zamanında birsürü ses sistemi deneyimleme fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla yüksek ses basıncı seviyelerinde dahi bozulmayan, kaybolmayan frekanslar arıyorsunuz. Evet Jbl partybox 320 güzel bir seçenek ama ben profesyonel orta seviye bir aktif hoparlör alınmanızı tavsiye ederim. Partybox size 35-19K Hz arası sesleri sunabilir ama ses yüksekliği olarak tatmin edemeyebilir. Aktif hoparlör alınırsa muazzam ses seviyelerinde hiçbir kayıp olmadan müzik dinlenebilir. Eksisi maksimum 45-20k Hz frekans aralığı olması. Güzel bass vurur size bir subwoofer eksikliği yaşatmaz, ama sonuçta bir subwoofer da değil. Sadece fikir açısından iki seçenek sunmak istedim. Yani partybox alınabilir evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı