JBL Quantum 100 nasıldır?

E60M5

Decipat
Katılım
12 Temmuz 2022
Mesajlar
1.431
Makaleler
2
Çözümler
4
Yer
Ankara, göksu
MediaMarkt'ta 459 Lira. Alınır mı? Ses kasmak, müzik dinlerken zevkin doruklarına ulaşmak için düşünüyorum. Dolby Veya DTS: X almayı da planlıyorum. Ne diyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud Alpha. Bildiğim kadarıyla beherdynamic üretiyor bu kulaklıkları o yüzden çok iyi. Müzikte dinleyebilirsin fazlasıyle yeter, JBL'ya da a firması her ürünü iyi olacak diye bir şey yok hele ki ses konusunda çok tartışmalı ama sektörede HyperX Cloud Alpha kendini kanıtlamış lider bir ürün.
 
MediaMarkt'ta 459 lira. Alınır mı? Ses kasmak, müzik dinlerken zevkin doruklarına ulaşmak için düşünüyorum. Dolby veya DTS: X almayı da planlıyorum. Ne diyorsunuz?

Değmez o fiyata bende vardı, Anker Soundcore Q10 alın çok az arttırıp bütçeyi. O zaman zevk alırsınız müzikten.
 
Dün aldım, iade etmeye gidiyorum kısacası beğenmedim, ses bangır bangır, kablo çok kısa ve tek jak girişli bilgisayar için alıyorsanız mikrofon ayırıcı almanız gerek(eğer bilgisayarınızda 2 jak girişi var ise)
 
Ben kendi kulaklığıma HyperX Cloud Alpha'ya Ugreen marka Hi-Fi ses kablosu aldım orijinal kabloyu kullanmıyorum ses doyguluğu kalitesi %100 artış gösterdi, yanında verdikleri kablo ses kalitesi olarak çok kötü bilginize.
 
MediaMarkt'ta deneyebiliyormuşuz ürünleri deneyebildiklerim arasında Quantum 100, 350, 600, Arctis3 gibi şeyler var. 600'ü denedim bayağı iyi geldi, daha iyisi var mıdır o fiyata?
 
Aşırı kötü aşırı rezalet bir ses kalitesi var. Tavsiye etmem lütfen uzak durun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı